Kontak -IN +917003713274 | VSA +19144865492 | Whatsapp ons nou
Uber for X Solution Script & Apps 
Vinnige wenke

Waarom Uber for X-oplossing, konsep en geleenthede

Waarom Uber for X-oplossing, konsep en geleenthede

Uber for X Solution is die nuwe ding en is die mees gevraagde oplossing ooit in die geskiedenis van IT Solutions vir SAAS.

Die lewens van die duisendjarige generasie verskil baie van die geslagte wat voor ons gekom het. Ons sukkel om ons professionele lewe in lyn te bring met persoonlike lewe en hierdie gevoel van besigheid het ons dikwels nie tyd gelaat om ons persoonlike take uit te voer nie.

Die begin van die op-aanvraag-toepassingskonsep was werklik verlossend, wat 'n doeltreffende manier ontsluit om ons gereelde behoeftes te bestuur en te voorsien. Vandag, soos genoem in die ekonomie-statistieke op aanvraag, het 86,5 miljoen Amerikaners vanjaar ten minste een diensverskaffer op aanvraag gehuur. Hierdie 42% van die volwasse Amerikaanse bevolking dui op die algemene emosie van Millennials teenoor digitale on-demand-ondernemings.

Wat markaandeel en winsgenerering betref, het die op-aanvraag-ekonomie ook van $22 miljard in 2015 tot $34 miljard verlede jaar gegroei. Bowenal word voorspel dat hierdie jaarlikse inkomste teen die einde van hierdie jaar 'n $57 miljard-kerf sal bereik. As jy egter nog moontlike redes wil hê om jou hand by digitale op-aanvraag Uber for X-besigheid te probeer, laat ons dit vir jou duideliker maak.

  • Die mark op aanvraag bedien 7% van die totale Amerikaanse ekonomie
  • Die jaarlikse op-aanvraag-transaksiewaarde is op die punt om teen die einde van 2018 $57 miljard te oorskry
  • Drie jaar gelede het slegs 76 op-aanvraag-ondernemings dienste oor 6 industrieë gelewer. Nou bied 'n totaal van 280 op-aanvraag-ondernemings uiteenlopende dienste oor 16 nywerhede

Lees dit voordat u Uber vir X-oplossing bou

Ons hoor dit nog altyd: "Ek bou die Uber vir X-oplossing."

Daardie idee – 'n toepassing waarmee verbruikers 'n spesifieke diens kan kry wanneer hulle dit nodig het, terwyl hulle diensprofessionele (“pros”) onmiddellike werk gee – maak volkome sin. Dit het uitstekend gewerk vir plaaslike vervoerdienste, so hoekom kan dit nie van toepassing wees op alle soorte nywerhede nie? Enigiemand moet enige diens wat hulle wil hê doeltreffend kan kry, en die verskaffer van genoemde dienste moet betaling vir die lewering van genoemde dienste kan invorder.

Die probleem blyk egter te voorkom in die uitvoering van hierdie idee. Dit wil sê, tegnoloë het probeer om die Uber-produk as die presiese padkaart te gebruik om die hele diens ekonomie. Ons sien dit gebeur in 'n steeds toenemende aantal industrieë, van onderrig tot hondestap tot huisskoonmaak tot grasperkversorging, en meer. Maar iets skort, aangesien ons ook 'n toenemende groeiende aantal "Uber for X Solution" sien mislukkings.

Die rede vir hierdie hoë druipsyfer is dat die meeste stigters die verwikkeldheid en nuanses van die spesifieke onderskat diens nywerhede wat hulle probeer benut. Waar die tipe diens op die vaardigheid vs. op-aanvraag skaal lê (visueel hierin ingesluit), moet die stigter se produkpadkaart bepaal word om waarde vir beide verbruikers en voordele te maksimeer. En om waarde te maksimeer beteken die verskaffing van maksimum gerief vir die kliënt en maksimum benuttingskoerse vir die pro.

Die verbruiker: vaardigheid vs skedule benodig

Wanneer jy dit alles afkook, is daar eintlik net 2 kernkenmerke wat geëvalueer moet word voordat 'n Uber-agtige produk vir die verbruiker gebou word:

1) Vaardigheid: Hoe vaardig moet die professionele persoon wees om die dienste te verrig wat deur die kliënt versoek word?

2) Skedule: Wanneer (en hoe gereeld) moet die dienste vir die kliënt gelewer word?

Vaardigheid

Sommige dienste word as "gespesialiseerd" beskou, ander word as "gekommodiseer" beskou. Hoe nader die diens is na 'n kommoditeit, hoe kleiner die omvang in diensgehalte sal verbruikers ervaar.

Neem plaaslike vervoer (dws taxi's) as die perfekte voorbeeld.

Die vaardigheid wat nodig is om 'n passasier van punt A na punt B te bestuur, is nie so veeleisend nie. Bestuur is iets wat feitlik almal ouer as 18 weet hoe om te doen (dws 'n diens kommoditeit), en gevolglik verskil die koste per gery myl nie na gelang van watter professionele persoon die ry doen nie.

En as gevolg van die kommoditiseerde aard van die vaardigheid, die verbruikers versoek vir genoemde dienste kan in "1 kraan" gedoen word.

Die spesifikasie van die diens is eenvoudig: ek is geleë hier en ek wil gaan daar. Selfs eenvoudiger, die Uber-toepassing neem dit na 'n ander vlak van gerief– aangesien GPS reeds weet waar jy is, jy hoef eenvoudig in te tik waar jy moet gaan. Ergo: eenvoudige diens, eenvoudige versoek.

Boonop (om hier weer by taxi's te hou), is daar min behoefte vir die verbruiker om die "regte" pro te vind om hulle op Uber te bestuur. Uber het 'n graderingstelsel, ja, egter, die gebruiksgeval is meer om uitskieters (dws kranksinniges) af te weer. Verbruikers is nie so bekommerd as hierdie volgende rit "op gelyke voet" met hul vorige rit gaan wees nie. Dit beperk die behoefte om voordele te soek en te ontdek en beperk ook die behoefte aan herhaalde ritte met dieselfde pro.

As jy egter jou motorhuisdeur moet regmaak (byvoorbeeld), is daardie diensversoek 'n bietjie meer kompleks. Die omvang van daardie diens is meer as net “1 kraan”. Is die skade aan die motorhuis 'n duik of is iets onwerkbaar? Wanneer/hoe het die probleem begin? Van hoe groot motorhuis praat ons hier? Outomatiese of handmatige oprol? Jy het 'n bekwame professionele persoon nodig om te help met die besonderhede van die werk wat nodig is, en jy het 'n gestruktureerde manier nodig om die probleem te kommunikeer.

Of wat van jou aggressiewe hond wat opleiding nodig het? Die spektrum van wie jou hondjie kan oplei, kan geweldig verskil. Die koste van hierdie tipe geskoolde diens kan aansienlik wissel, afhangende van die kwalifikasie, ondervinding en akkreditasie van die opleier. Gevolglik wil die verbruiker óf een óf meer professionele persone kies wat blykbaar die "regte" persoon vir die werk is.

Hoe dieper die vaardighede is wat nodig is om 'n diens te lewer, hoe minder waarskynlik sal die tradisionele Uber-model binne die genoemde diensbedryf werk. Die raamwerk van die tegnologie moet die aanpassing van enige diens of projek wat nodig is, in ag kan neem, die voorafbegrip of die pro reg is vir die werk en die buigsaamheid om die ingewikkeldhede van enige diensversoek te kommunikeer.

Skedule

Daar is 'n idee van onmiddellikheid wanneer 'n mens die woord "op aanvraag" sê.

In werklikheid is die betekenis van op-eis nie noodwendig "nou" nie, maar "wanneer ek wil dit hê”.

In die taxi-onderneming is kitsdiens (dws die “nou”) fundamenteel tot die diens self. Dit is selde dat 'n mens hul dag rondom vervoer beplan - gewoonlik is dit die teenoorgestelde. Vervoerdiens word onmiddellik benodig wanneer dit versoek word en is tipies iets wat verskeie kere per dag in kort spuite plaasvind (dink nie net taxi nie, maar die bus, moltrein, ens.). Uber se "tik 'n knoppie vir diens" uitvoering is instrumenteel om hierdie doel te bereik.

As 'n verbruiker egter iemand benodig soos byvoorbeeld 'n tutor of lewensafrigter of terapeut, dan is dit nie iets (of iemand) wat hulle noodwendig binne die volgende 2-4 minute nodig het nie. Nie net dit nie, maar dienssessies duur nie net 'n paar minute nie – dit kan ure lank wees.

As gevolg van die aanlooptyd en langer diensbehoeftes, kan baie skeduleringslogistiek agter die skerms plaasvind - dit beteken skedulering van konflikte, herskedulering van behoeftes, laaste-minuut kansellasies, nie-opdaag, ens. Om te begin, vir baie geskoolde ambagte, die dienste wat gelewer word, is nie net 'n eenmalige ding nie - daar kan een keer 'n week vaste afsprake wees, of 'n voortdurende herhaling van sporadiese besprekings. Die "een-en-klaar"-model is by die venster uit.

Die skeduleringselement vervleg met vaardigheid wanneer die verbruiker vind 'n hoogs bekwame professionele persoon wat hulle vertrou en respekteer. Die opbrengs op belegging vir 'n verbruiker om 'n ander professionele persoon te vind wat so bekwaam en so maklik is om logisties te hanteer as die een wat hulle reeds het, is uiters laag - en verhoog dus die behoefte vir verbruikers om herskeduleer die voordele wat hulle ken en liefhet. En vir die meeste beroepe kan 'n verbruiker-pro-verhouding 'n leeftyd hou.

Die tegnologieraamwerk wat gebou word, moet nie aanvaar dat 'onmiddellik' en 'nuut' die verstekgedrag is wanneer dit kom by 'n kliënt wat 'n pro bespreek nie. In die meeste gevalle moet die platform nie net die herhalende verhouding tussen twee partye bevorder nie, maar ook dieper logistiek ondersteun wanneer dit kom by die beplanning van die lewering van die dienste.

'n Beeld van verskeie diensbedrywe kan hieronder gesien word, oor waar hulle op die vaardigheid vs. dringendheidskaal lê:

Uber for X-oplossing maksimeer Pro-benutting

Elke pro wil dieselfde ding hê: om meer geld te maak.

Die mees direkte roete om daardie doel te bereik, is om benuttingskoerse te maksimeer. Dit beteken om te verseker dat die pro se kalender soveel as moontlik gevul is met kliënte met die hoogste marge.

Dit is belangrik om daarop te let dat vir professionele persone wat ware entrepreneurs is en besighede wil bou, maksimum benutting ekonomies moet wees. Indien nie, word professionele persone uiteindelik deel van die op-aanvraag-/deelekonomie met tyd wat spandeer word aan werk en inkomste verdien nie volhoubaar is nie. Ek glo daar is 'n fundamenteel verskil tussen 'n entrepreneur en 'n voltydse of deeltydse op-aanvraag-deelnemer.

Dus, vir professionele persone wat meer bekwame dienste lewer, kom die optimalisering van maksimum benutting bloot neer op omskakeling en behoud van kliënte.

Uber vir X Oplossing Omskakeling

Die fokus hier moet wees op deursigtigheid (vir die pro) van (a) die diensversoek, en (b) hul kliënt.

Voordele benodig vinnige en maklike toegang tot die besonderhede van die diensversoek wat van die kliënt af inkom. Dit bepaal nie net hoe vinnig die pro kan reageer nie, maar nog belangriker die inhoud van hul reaksie. Die antwoord kan opvolgvrae, 'n kwotasie, 'n tydsduurskatting, 'n introoproepversoek, ens vereis. Daardie aanvanklike reaksie is (in baie gevalle) die eerste indruk wat die pro aan die verbruiker kan gee.

Dit is uiters belangrik wanneer die professionele persoon probeer om die bevoegdheid van hul vaardighede te kommunikeer, wat uiteindelik daartoe lei dat die verbruiker verander na 'n betalende kliënt.

Die reaksie van die pro hang ook nie net van die werk af nie, maar van die kliënt. As 'n nuwe kliënt uitreik vir 'n diensversoek, sal hulle dan 'n laer koers kry om die waarskynlikheid van omskakeling te verhoog? As 'n terugkerende klant, sal hulle by 'n vroeër gleuf op die kalender ingepas word om hulle gelukkig te hou? As dit 'n berugte spaarsame of stadig betalende kliënt is, omseil die pro die versoek in die hoop om 'n kliënt van hoër gehalte te vind om die tydgleuf vol te maak?

Maar vir kommoditiseerde dienste is die fokus op omskakeling nie sinvol relevant nie. Watter taxi ook al voor 'n verbruiker opdaag wat vir 'n rit wag, die kans is groot dat hulle inklim. Daar is geen verkoopspraatjies nodig of oortuiging vereis nie.

Geen ander taxibestuurder sal 'n sinvol beter werk kan doen om iemand deur die stad te bestuur nie, en kliëntepryse sal nie verander op grond van die bestuurderprofiel nie.

Aangesien omskakeling die eerste stap is om daardie kalender gevul te kry vir bekwame professionele persone, is dit noodsaaklik om die diens en tipe kliënt te ken om hul omskakelingstregter te optimaliseer. Die pro-kant-raamwerk moet vinnige toegang hê tot besonderhede oor die versoek en die kliëntgeskiedenis, ten einde omskakelingswaarde ten volle te lewer.

Retensie

Tegnologie kan nie noodwendig die pro meer vaardig in hul werk maak nie, maar dit kan beslis help met die algehele kliënt-ervaring wat die pro hul kliënt bied.

Retensie is belangrik, want met verhoogde retensie kom meer sigbaarheid vir die professionele persoon oor die meting van hul kalenderbenuttingsyfers. Dit help hulle om makliker te bestuur hoeveel omskakelingverbetering hulle moet fokus op wanneer dit by nuwe kliënte kom.

Baie hiervan sluit aan by die "skedule"-komponent wat hierbo bespreek is, wat uiters belangrik is vir die kliënt. Die skeduleringselement is ook nuttig vir professionele persone om in hul eie reg georganiseer te bly. Dit lei dan tot 'n naatlose en aangename ervaring vir hul kliënte - en hoe gelukkiger kliënte is, hoe groter is die waarskynlikheid dat hulle as herhaalde kliënte sal terugkeer.

Die werk moet natuurlik reg gedoen word, maar as die skedulering van haakplekke, vergete afsprake, gemiste boodskapantwoorde, verkeerde fakturering, ens. in die pad staan van die werklike diens wat gelewer word, dan kan dit churn veroorsaak. En vir die meeste bekwame bedrywe waar herhaalde kliënte 50% van hul jaarlikse verkope uitmaak, hoog churn kan 'n pro uit die bedryf sit.

Bemagtiging van professionele persone met tegnologie om kliënte direk te kommunikeer, naatloos te skeduleer en behoorlik te faktureer, sal retensiekoerse en kleinsake-sukses bevorder.

Voordat jy bou...

Voordat jy voortgaan en begin bou aan die volgende "Uber vir X-oplossing” produk, maak seker dat jy deur ’n paar basiese veranderlikes gedink het.

Aan die verbruikerskant, dink deur watter tipe diensbedryf jy probeer ontwrig en waar genoemde bedryf op die vaardigheid-vs.-dringendheid-grafiek val (sien die grafiek). Dit sal jou lei om te fokus op die maksimalisering van kliëntgerief op die regte manier.

Wat die pro-kant betref, dink deur klantomskakeling teenoor retensiebehoeftes, en identifiseer watter balans geoptimaliseer moet word vir die hoogste en mees ekonomiese benuttingskoerse.

Aan die einde van die dag, as hoe meer tyd jy daarop fokus om te bou om die kliënt-pro-verhouding te optimaliseer, hoe groter kans op jou platform se sukses, koste is ook 'n groot faktor, maar om jou te help het ons baie uber vir x-oplossings gebou om jou maklik en bekostigbaar te laat begin.

Geleenthede met Uber vir X-oplossing

In hierdie dokument stel ons die 20 mees dinamiese en potensiële op-aanvraag-besigheidsmodelle bekend, wat u kan gebruik om 'n op-aanvraag-besigheid soos Uber vir X-oplossing.

Op-aanvraag-app vir taxibespreking - vir geoptimaliseerde pendel

Die ontstaan van Uber het die gesig van hedendaagse pendel verander. Vandag word geleidelik meer nuwe ondernemings in die mark bekendgestel, en bowenal is 'n nuwe stelsel met digitale invloed aan die gang. Wanneer dit egter by 'n toepassing soos Uber kom, is die belangrikste proses betrokke by die keuse of u van voor af met die toepassingsontwikkeling gaan of met die klaargemaakte oplossing.

Kyk gerus na ons Zuber – Uber-kloonskrif, kan jy maklik 'n taxi-bespreking-app soos Uber in 'n japtrap stel. En wanneer jy 'n toepassing soos Uber, Lyft of Ola ontwikkel, moet jy fokus en projekteer eenvoud, doeltreffendheid en relevansie om 'n belangstelling onder jou geteikende gehore te skep. Inkorporeer slegs die relevante kenmerke, innoveer en improviseer om jou gehoor se vibrasie te beïnvloed.

Op-aanvraag-app vir kruideniersware - bestel en kry u produkte onmiddellik afgelewer

'n Dekade tevore was kruideniersware-inkopies net na die nabygeleë winkel en koop wat ons ook al wou hê. Nou het die tyd verander en die nuwe-era aanlyn kruideniersware bestel en aflewering dienste het inkopies heeltemal oortref. Met 'n op-aanvraag-toepassing vir kruideniersware-inkopies, fasiliteer jy die inkopies vir gewone mense.

En aangesien jy enige tyd gerieflik kan inkopies doen, sal meer en meer mense waarskynlik aangetrokke wees tot hierdie konsep. Gebruikers moet egter registreer deur die vereiste inligting te verskaf. Net so kan diensverskaffers hul besigheid lys en meer kliënte bereik.

Kyk bietjie na uber vir x oplossing ons Gaan kruideniersware kloon script

Op-aanvraag-app vir kosaflewering - Vinnige en betroubare kosaflewering

Aanlyn kosbestelling en aflewering het die nuwe norm van die voedselbesigheid geword. Groot restaurante van kitskoswinkels, almal maak nou gebruik van die voordele van on-demand voedsel aflewering besighede. Vanuit 'n gebruikersperspektief is dit die maklikste manier om toegang te verkry tot een van die waardevolste hulpbronne op aarde. Geen sluitingsure of toue nie, jy kan binne minute 'n ete bespreek en dit sal binnekort sonder versuim afgelewer word.

Dit word aanbeveel as die beste besigheidsgeleentheid op aanvraag vir beginners vanweë die verstommende aantal voedselopstarters. Jy kan 'n op-aanvraag afleweringstoepassing ontwikkel en dieselfde begin bemark om ook meer gebruikers en diensverskaffers te betrek. En die belangrikste, jy het geen fisiese ruimte, kombuis of iets nodig nie. Dit gebeur alles binne jou mobiele toepassing. Is dit nie merkwaardig nie?

Kyk bietjie na uber vir x oplossing wat ons uber eet kloon / swiggy kloon script

Op-aanvraag-toepassing vir gesondheids- en fiksheidsdienste - Dit is nou maklik om u gewoontes te transformeer

Gesondheid en fiksheid is vandag een van die mees waarderende en gewildste neigings ter wêreld. Trouens, almal is baie bekommerd en versigtig oor wat hulle verbruik en is intrigant waaksaam oor hul liggaamsbou en voorkoms.

Gesondheid- en fiksheidstoepassings op aanvraag is vir fiksheidsfreaks wat 'n medium soek om oefenroetines doeltreffend te bestuur. Dit maak dit maklik vir gebruikers om 'n afspraak by enige fiksheidsentrum te maak of om fiksheidsinstrukteurs te vind wat hulle kan help om hul fiksheidsdoelwitte te bereik. Soortgelyk aan ander sakemodelle, sal die diensverskaffers hul verdiende vergoeding kry, terwyl die kommissie na die webwerf oorgedra sal word aan diegene wat hierdie besigheid van uber for x-oplossing bestuur.

Op-aanvraag-toepassing vir loodgieters - eksklusief vir loodgieter- en hersteldienste

Uber vir loodgieters dui op die mees prominente op-aanvraag-loodgieteronderneming tot dusver. Die kernvereiste vir 'n besigheidsagtige Uber vir loodgieters is egter 'n doeltreffende, robuuste mobiele toepassing. En sodra jy klaar is met mobiele toepassing ontwikkeling soortgelyk aan Uber, kan jy nou begin om meer kliënte te vind en op hul noodversoeke te reageer.

Hoe dit ook al sy, die uiteensetting van hierdie besigheidsmodel vir loodgieterdienste op aanvraag is redelik eenvoudig. Dienssoekers word toegelaat om net soos die diensverskaffers op die platform te registreer. Verder kan hierdie gebruikers die dienste wat deur enige spesifieke diensverskaffer verskaf word, vind en gebruik. Diegene wat die uber vir x-oplossing en -diens verskaf, sal 'n persentasie geld ontvang, terwyl die besigheid ook 'n billike gedeelte as 'n kommissie ontvang.

Op-aanvraag-app vir skoonheidsdienste - Gebruik die digitale om die besigheidspotensiaal te verhoog

Geen twyfel dat ons mense so besorg is oor ons fisiese voorkoms nie. En ons het nou ongelooflike skoonheidsopsies wat by ons belangstellings pas. Skoonheidsbesigheid op aanvraag fokus op die lewering van foutlose, onbeperkte skoonheidsdienste sonder enige vertraging. Deur die mobiele toepassing wat met jou besigheid geassosieer word, kan jy meer kliënte nooi, boonop talle professionele persone uit hierdie vakgebied.

'n Perfek gevormde skoonheidsprogram op aanvraag help die gebruikers om vinnig en maklik afsprake te bespreek. Boonop kan u die lastige wagtyd en tou uitskakel. Wanneer die gebruikers hul werk gedoen kry, sal die diensverskaffers 'n groot deel van die wins wat gegenereer word gegee word en die uber for x oplossing besigheid sal 'n billike persentasie as kommissie ontvang.

Op-aanvraag-toepassing vir wasgoed - Om jou klere skoon te maak is nie so moeilik soos dit voorheen lyk nie

Anders as baie ander dienste wat ek voorheen genoem het, is wasgoeddienste iets wat ons daagliks nodig het. En vir iemand wat 'n besigheid rondom on-demand wasgoeddienste behoort te ontwikkel, is daar geen versekering nodig anders as sy eie persoonlike ervaring nie.

Ons kom almal hierdie situasie in ons daaglikse lewe teë en die idee van op-aanvraag wasgoedtoepassing is die naaste wat ons nog ooit was aan 'n makliker oplossing vir hierdie soort nooddiensbehoeftes. Die mense wat uber vir x-oplossing vir wasgoeddienste soek, kan aansluit en diegene vind wat soortgelyke dienste lewer. Hulle kan die diens betaal en gebruik maak deur verpligte inligting te verskaf.

Op-aanvraag-toepassing vir logistiek - vir vaartbelynde versending en aflewering

Afgesien van die taxidiens wat Uber bied, het hulle stappe verder geneem om ook die logistieke dienste te verken. En die sakemodel is ietwat soortgelyk aan die vorige besigheidsmodelle vir diens op aanvraag, maar het baie verskille in terme van funksionaliteite en kenmerke.

Anders as konvensionele koerierdienste, kan 'n op-aanvraag-koeriertoepassing die vervelige proses van twyfelagtige goederebestuur en -opsporing uitskakel. Dit sal intydse kennisgewings uitreik om die betrokke persoon oor die verskeping te waarsku, dit kom ook met 'n pakketafleweringskaart en kan ook intyds opgespoor word.

Op-aanvraag-toepassing vir gesondheidskundiges - u gesondheidsregte kan nie in die gedrang kom nie

Net soos kos, water en skuiling, is elke lewe op hierdie aarde hul gesondheidsregte waardig. Maar die grootste ellende is nou dat ons nie 'n groot persentasie van die bevolking kan bereik wat mediese hulp soek nie.

En as dit by medisyne en behandeling kom, gaan dit tog oor die tyd, nie waar nie? Dit is hoekom ons glo dat 'n op-aanvraag aansoek vir dokters die maklikste oplossing is.

Raai, jy stel belang om 'n besigheid rondom hierdie konsep te begin. Al wat jy doen is om hierdie twee onderling afhanklike entiteite (Dokters en pasiënte) te verbind en hulle te help om tot mekaar by te dra tot voordeel van albei. En jy kan ordentlike geld verdien deur dit te doen, is dit nie wonderlik nie?

Op-aanvraag-app vir huisskoonmaakdienste - raai wat! Almal het dit nodig

Om jou persoonlike ruimte skoon, netjies en georganiseerd te hou, het 'n naspeurbare impak op jou geestelike en fisiese gesondheid. En beslis, ons sal gewoonlik nie die tyd wat vir daardie spesifieke taak gespesifiseer is, vir enigiets in gevaar stel nie. Maar soms moet ons met tyd veg. En ons kan nie net hierdie soort dinge wat ons gesondheid en welsyn raak ook op die spel laat nie.

Noodskoonmaakdienste vir huise is maklik om van mobiele toestelle gebruik te maak. Die besigheids- en markmoontlikhede van 'n huisskoonmaaktoepassing op aanvraag is aansienlik en is inderdaad die waagstuk werd.

Wie ook al verantwoordelik is vir die uber for x oplossing besigheid kan die kommissie stel en begin om gebruikers en diensverskaffers by te voeg, wat hulle verder kan omskep in 'n verbintenis of 'n potensiële omskakeling self.

Op-aanvraag-toepassing vir elektriese dienste - Maklik om te gebruik, doeltreffend en gerieflik

Energie is onvermydelik om die wêreld te bestuur. Nou speel elektrisiteit 'n deurslaggewende rol in ons bestaan. Hierdie baie betekenisvolle vorm van energie moes versorg, onderhou, geproduseer en regop versprei word. Skielike elektrisiteitsonderbreking of enige ander soortgelyke soort ramp kan chaos en 'n gevoel van ongerief veroorsaak.

Kortom, om dieselfde te herstel is onvermydelik en enige vertraging in diens kan nie ook geduld word nie. ’n Op-aanvraag-toepassing vir elektrisiëns is die maklikste manier om die regte diensverskaffer te vind, en vir die diensverskaffers en tegnici is dit die doeltreffendste manier om meer potensiële kliënte te bereik.

’n Uber vir x-mobiele toepassing soos Urbanclap kan jou help om meer te verdien as wat jy verwag. Aangesien die bereik en omskakelingskoers aansienlik hoog is, is hierdie sakemodel een van die beste aansienlikes vir passievolle beginners.

Op-aanvraag-toepassing vir plaagbeheerdienste - dit is 'n bietjie grillerig hier buite!

Menslike eise is soms 'n bietjie eksentriek, is dit nie? Al het ons 'n miljoen plaagbeheermiddels, kan dit 'n taamlike vervelige taak wees om berugte en giftige plae heeltemal uit jou leefruimte uit te roei. Deur 'n op-aanvraag-toepassing vir plaagbeheerdienste te ontwikkel, kan jy mense help wat sulke dienste benodig.

Ook, namate jy meer en meer kundiges toelaat om met jou idee saam te werk, kan jy hulle gratis toegang gee tot jou wye stel gehoor. En deur moontlikhede te bied om hul vaardighede voor 'n potensiële gehoor te plaas en te bemark, skep jy 'n wedersydse bestaande oplossing vir die probleem. Die wyse van inkomste generering sal via webwerf-kommissie wees, wat ook deur die besigheid alleen bepaal word.

Op-aanvraag-app vir masseerdienste - Maak gebruik van strelende massering by jou voordeur

Soortgelyk aan ander dienste soos gesondheid en fiksheid, kinderoppasser, ens., kan jy ook 'n soortgelyke benadering volg om 'n besigheid rondom masseerdienste te vorm. Die kernvereiste vir hierdie soort besigheid is 'n vaartbelynde mobiele toepassing wat gebruikers toelaat om aan te sluit en die relevante diensverskaffers te vind.

Boonop kan die kundiges wat hul vaardighede op u platform gelys het, kontak maak met kliënte wat in diens belangstel en die bepalings dienooreenkomstig verder onderhandel. Die persoon of organisasie wat vir hierdie besigheid verantwoordelik is, sal egter 'n sekere deel van elke transaksie as kommissie ontvang.

Op-aanvraag-toepassing vir diensmeisies - Huur dadelik oppasdienste

Die vraag na bediendes of huishoudelike werknemers groei dag vir dag. Trouens, dit is kwalik moontlik om 'n betroubare, bekostigbare persoon te vind om na ons kinders om te sien. Die bekendstelling van diensverhuringsdienste op aanvraag het dit vir almal maklik gemaak om die ideale persoon te kies en aan te stel wat by hul behoeftes pas.

Dus, as jy iemand is wat op soek is na 'n besigheidsopening of idee, sal dit dit wees. Met die toenemende vraag na huishoudelike dienste, is die moontlikheid om in hierdie marksektor te slaag aansienlik hoër as die ander opsies oorweeg word.

Boonop is die bestuur en bestuur van 'n digitale besigheid op aanvraag nie so vervelig soos almal sê nie. As die toepassing wat met jou besighede geassosieer word, gebou en geoptimaliseer is vir besigheid, dan is dit absoluut moeiteloos vir jou om aan te beweeg.

Op-aanvraag-toepassing vir tutors - Buigsame leermoontlikhede vir almal

Onderwys op aanvraag is nog 'n marksegment wat na verwagting in die komende jare aansienlik sal groei. Anders as ander maniere van leer, kan 'n op-aanvraag-tutorprogram studente help om met 'n kenner of tutor te skakel. Dus, deur buigsame leergeleenthede vir almal te bied, gee jy fundamenteel iets aan die samelewing.

Terwyl hulle leerders help om kundiges uit hul veld van die soeke te vind en met hulle kontak te maak, word tutors voorgestel om behoorlike leiding en verduideliking te bied aan diegene wat kennis soek. Hulle sal 'n redelike persentasie ontvang van elke transaksie wat plaasvind, en die webwerf sal ook 'n vaste aandeel as 'n kommissie kry.

As jy dus belangstel om betrokke te wees by uber for x-oplossing vir on-demand-onderrig, moet jy fokus op die ontwikkeling van 'n doeltreffende toepassing, bemarking van jou handelsmerk en dienste, ens.

Op-aanvraag-app vir rekenaarherstelwerk - wag nie meer vir die tegnici nie

Sedert die wêreld digitaal geword het, het ons ook ontwikkel en aangepas by 'n nuwe wêreld wat in tegnologie omhul is. Ons desperaatheid om die onontginde en die digitale verslawings wat dikwels as futiel beskou word te verken, het ons egter gedwing om meer tyd voor die skerm deur te bring. En raai wat! Ons is mense.

Ons mors dinge deurmekaar. Maar ons leer deur mislukkings, nie waar nie? In elk geval, om dinge na normaal terug te bring, moet ons 'n kenner aanstel by wie ons ons hoop kan vestig. 'n Uber vir x-oplossing vir op-aanvraag-toepassing vir rekenaarherstelwerk stel ons soort in staat om die regte persoon te vind wat dinge ten goede kan verander. Jy kan die regte instandhoudingsdiens kies en gebruik sonder die probleme.

Die tegnici sal ook van talle sakegeleenthede voorsien word, wat hulle kan omskakel na potensiële uitkomste deur wêreldklas diens te lewer. Saam met diensverskaffers sal die webwerf of die persoon wat die platform besit 'n seker deel van die wins wat gegenereer word, ontvang.

Op-aanvraag-app vir meganika - in 'n uur van nood

Maak nie saak hoe versigtig jy is nie, onsekerhede is alles deel van die reis. Ons kry dikwels moeilike situasies in ons strewe. Byvoorbeeld, jy kan moontlik in die middel van 'n woestyn vasgevang wees. En stel jou voor dat die motor waarin jy reis nie in 'n goeie toestand is om verder te gaan nie.

Wat ons mense maak, is ons vermoë om die situasies te verander om die realiteit waarin ons vasgevang is te verander. Werktuigkundige toepassing op aanvraag is vir diegene wat noodhersteldienste soek. U kan na vaardige tegnici naby u ligging soek en van hul dienste gebruik maak deur hulle te betaal.

Die besigheidsmoontlikhede vir hierdie idee van nooddienste is duidelik groot, daarom beveel ons potensiële beginners aan om hul geluk in hierdie spesifieke departement te probeer.

Op-aanvraag-toepassing vir verhuisers - beweeg probleemloos rond

Ons, mense is komplekse wesens en dit is al duisende jare, maar ons het steeds nie geleer om te vestig nie. Dit is egter nie die geval met verskuiwing van plekke in die dorp nie. Trouens, om die persoonlike redes daarvoor te probeer begryp, is totaal onvanpas.

Wat regtig saak maak, is wat ons gedoen het om die proses om jou waardevolle besittings te verskuif te vergemaklik. Om 'n besigheid te bou met betrekking tot die rondskuif van goedere is 'n goeie idee, veral in 'n gunstige tyd in die geskiedenis. Soos jy daarin slaag om 'n mobiele toepassing vir jou besigheid te ontwikkel, kan jy demografie stel en gebruikers sowel as professionele persone begin nooi om by jou onderneming aan te sluit.

En dan, al wat jy hoef te doen is om hulle te voorsien van 'n maklike, aanloklike navigasie en ervaring wat ons in staat stel om hulle te verbind. Die res sal versorg word.

Op-aanvraag-toepassing vir insleepvoertuie - Onmiddellik skuif gedeaktiveerde, onbehoorlik geparkeerde en geskutte voertuie

Dit lyk dalk min ongewoon vir 'n gewone besigheidsidee. Maar groot moontlikhede skuil in hierdie idee van noodvragmotordienste. Het jy enige idee hoeveel ongelukke elke uur gebeur? Meer as 'n besigheid, kan jy mense help om hul voertuie en hul lewens soms te herstel.

Dink jy nie dit is die moeite werd om te waag nie? Indien wel, skep 'n mobiele toepassing wat gebruikers in staat stel om noodinsleepvoertuie te huur op hul tyd van groot behoefte. Verskaf eenvoudige, maklik om te gebruik UI en plaas belangrike webwerfkomponente op regte en vindbare posisies om hulle te help om presies op hul voorneme te reageer. Boonop kan u ook 'n hele klomp geld verdien deur webwerfkommissies.

Op-aanvraag-toepassing vir troeteldiere - Dra jou troeteldiere waar jy ook al gaan

Uber het onlangs hul dierebeleide opgedateer en verder 'n unieke, maar waardevolle diens bekendgestel wat gebruikers toelaat om saam met hul dierevriende te reis. Ons het hierdie spesifieke idee in hierdie lys van dienste op aanvraag geïnkorporeer spesifiek as gevolg van die optimistiese besorgdheid oor hierdie konsep.

En natuurlik kan jy hierdie besigheidsbegrip leen as jy 'n diere-entoesias is. Jy sal mense help om hul troeteldiere na die veterane te neem of enige plek waar hulle wil. Hoe dit ook al sy, net soos 'n gewone rit-besoek besigheid, sal jy 'n bepaalde deel van elke transaksie as 'n kommissie kry.

Stel u belang in on-demand besigheid? Kan jy nie dink dat ons ons Alles-in-een Op-aanvraag-diensbesprekingsoplossing bekendstel nie?

Om 'n reeds gevestigde en triomferende mark te betree, kan afgryslik wees. Ontelbare vrae sal in jou gedagtes ontstaan. Boonop moet u ook sorg vir die toepassingsontwikkelingsproses. En raai wat! Jy kan nie op hierdie deel wed nie, want dit is waaroor jou besigheid gaan. 'n Doeltreffende ontwikkeling verg baie kundigheid, hulpbronne en geld. Dit is dikwels frustrerend, is dit nie? Wel, ons het 'n oplossing vir jou.

Neem ons volwaardige diens diensbespreking op aanvraag oplossing en raam 'n doeltreffende mobiele toepassing vir enige op-aanvraag nisse wat jy behoort te penetreer. Met hierdie vindingryke oplossing kan jy 'n primêre webwerf en twee afsonderlike (iOS en Android) toepassings vir beide diensverskaffers en soekers gebruik. En laaste maar nie die minste nie, jy sal 'n gevorderde administrasie-kontroleskerm kry om beheer oor jou besigheid te neem.

Kontak ons om meer inligting oor ons produkte te kry. Kry toegang tot ons gratis produkdemo om ons produkpotensiaal te begryp. Kry nou jou eie Uber vir X-oplossing.

Inhoudbeskerming deur DMCA.com
afAF