Hvordan får man en app som Airbnb? (Airbnb Clone) - SimTechnos
Tag kontakt -IN +919007068799 | USA +19144865492 | Whatsapp +917003713274
Airbnb Clone SonaBNB script og apps
Nyheder og begivenheder

Hvordan får man en app som Airbnb? (Airbnb klon)

App som Airbnb er Hvad ser vi efter, når vi rejser til et nyt sted? Vi ser frem til en ny spændende oplevelse, men til den mest økonomiske pris. Forestil dig, at du kan finde det hele på én platform, A Home away from Home, er Airbnb.

Hvad er Airbnb?

Airbnb er en rejse app som giver en platform for lejlighedsudlejningsmuligheder over hele verden. Airbnb fungerer som en fristende markedsplads for ejere af ejendom og folk, der søger korttidsbolig. Airbnb har ændret den måde, folk plejer at lede efter lejligheder på. Det giver fængslende muligheder for ejendomsejere og rejsende. Denne digitale platform fungerer som et interaktivt miljø for mennesker, dvs. de værter, der tjener ved at leje deres ejendom til gæster, der leder efter billig indkvartering. Airbnb fungerer i mere end 190 lande verden over. Det er hovedårsagen til, at den på ingen tid fuldstændig har erobret det globale marked.

Airbnb forretningsmodel lærred

Større samarbejdspartnere:

 • Vært – Folk, der ejer et hus eller en ejendom og ønsker at udleje/leje dem. Airbnb modtager provision fra værter ved hver reservation.
 • Gæster – Rejsende, familier, der skal på ferie og eller officielt arbejde, der ønsker at bo komfortabelt til overkommelige priser. De modtager en provision fra gæster ved hver reservation.
 • Freelance fotografer – Airbnb har et varieret netværk af freelancefotografer i de fleste byer over hele kloden. Når værten har angivet deres plads på portalen, hyres disse fotografer til at tage billeder af høj kvalitet af ejendommen. De betales direkte fra Airbnb-portalen.

Målgruppe

 • Rejsende, der har brug for et enkelt sted til overkommelige priser
 • Forretningsrejsende
 • Rejsende med familier
 • Rejsende, der ønsker at udforske nye steder.
 • Folk på udkig efter ekstra indkomst, som kan være værter for at tjene.

Distributionskanaler 

 • Internet side
 • Mobil app på både iOS og Android platforme
 • Digital markedsføring
 • Sociale medier
 • Kampagner

Omkostningsstruktur

 • Vedligeholdelse af online platformen
 • Medarbejdere (Airbnb har over 2000 ansatte)
 • Online betalingsplatforme som MasterCard, Visa og PayPal
 • Marketing og salgsfremmende aktiviteter
 • Forsikring

Ifølge de seneste statistikker har virksomheden nu:

 • Over 100 millioner brugere
 • 640.000 værter
 • Omkring 2 millioner opslag
 • 500.000 gæster bor per nat via Airbnb
 • 10 milliarder miles af rejser til Airbnb-destinationer
 • 191 lande og 65.000 byer er Airbnb aktivt involveret i.
 • Estimeret omsætning på $900 mio

Nødvendige funktioner skal inkluderes i en app som Airbnb

Gæster/rejsende

 • Log ind / Tilmeld – Det er meningen, at brugerne skal logge ind med deres forhåndsregistrerede id'er eller oprette en ny konto ved at udfylde deres oplysninger som navn, nummer osv. De kan også logge ind via deres e-mailadresse eller sociale mediekanaler.
 • Administrer konto – Rediger, administrer og opdater personlige profiloplysninger som e-mail-id, mobilnummer, fødselsdato, køn, permanent adresse osv. Kontoens adgangskode kan også ændres.
 • Chat og push-meddelelser – Som enhver anden beskedapp gav Airbnb øjeblikkelige notifikationer til chats.
 • Søgefilter – Brugere kan søge efter ønsket indkvartering ved at filtrere deres rejse som datoer, værelsestype, prisklasse, nødvendige faciliteter osv.
 • Værtsinteraktion – Brugere kan kommunikere med deres vært via beskeder, selv før de reserverer deres ophold. De har også friheden til at acceptere eller afslå tilbud og oprette nye anmodninger.
 • Betalinger – Brugere kan vælge betalingsmetode og få adgang til kvitteringer og betalingsoplysninger for transaktionen. De kan også se hver transaktionshistorik. De kan også skifte til den ønskede valuta.
 • Opret ønskelister/gemt – Gik glip af et sted på grund af høj leje eller manglende tilgængelighed. Ingen bekymringer, du kan ønskeseddel dem og få besked, hvis lejemålet falder.
 • Booking – Også reservationen foretaget af en bruger kan kontrolleres. Det kan en tidligere madlavning eller en kommende.
 • Kuponer - Kuponer kan bruges under kassen. Disse kuponer kan optjenes med henvisningskoder.
 • Kort – Airbnb forenkler bookingprocessen med kort. De hjælper med at fremvise lokationen med udlejninger, omkring det område, brugeren ønsker at opholde sig i.
 • Hjælp – Brugere kan se sektionerne med ofte stillede spørgsmål og bede om hjælp i tilfælde af forvirring med reservationen eller i tilfælde af at de søger en reservation eller værtsrelateret hjælp.
 • Bedøm og anmeld – Brugere kan dele deres oplevelse med værterne ved at bedømme og anmelde dem.
 • Deling - Brugere kan invitere venner til via sociale mediekonti for at downloade appen.

Nye tilføjelser

Disse funktioner kan også tilføjes for at få den til at skille sig ud endnu mere.

 • Modtag SMS-beskeder – Brugere kan modtage beskeder for at underrette dem om deres reservation og også kampagnetilbud.
 • Supplerende – Mens man laver en app som Airbnb, kan flere sociale mediekanaler og betalingsmetoder integreres med den.

Hosts App

 • Registrering – Værten kan udfylde deres oplysninger og registrere sig selv ved at oplyse deres ledige ejendom.
 • Log ind eller tilmeld dig – Det er meningen, at værterne skal logge ind med deres forhåndsregistrerede id'er eller oprette en ny konto ved at udfylde deres oplysninger som navn, nummer, adresse osv. De kan også logge ind via deres e-mailadresse eller sociale mediekanaler.
 • Administrer personlige sider og profiloplysninger – Rediger, administrer og opdater personlige profiloplysninger som e-mail-id, mobilnummer, adresse osv. Kontoens adgangskode kan også ændres.
 • Administrer fortegnelser – Fortegnelserne, dvs. ejendomsoplysningerne, såsom de tilgængelige faciliteter og priser, kan håndteres under dette afsnit. Nye billeder kan uploades efter behov.
 • Booking oversigt – Alle de kommende bookinger kan ses på en systematisk måde i form af en kalendervisning. Hver dato i måneden vil vise bookingerne.
 • Anmodning – Dette er en passage til at acceptere eller afslå brugerens anmodning om din plads.
 • Beskedfunktion – Værter kan frit kommunikere med deres gæster gennem chatfunktionen. De kan vende tilbage til alle forespørgsler fra gæsterne, selv før de reserverer eller bekræfter deres ophold. Opret og send nye anmodninger til gæster.
 • Bedøm og anmeld gæster – Hver gæst kan bedømmes og anmeldes i henhold til deres adfærd og adfærd.
 • konto detaljer – Dette hjælper med at tilføje eller fjerne oplysninger på kontoen.
 • Hjælp – Gæst kan se sektionerne med ofte stillede spørgsmål og bede om hjælp i tilfælde af forvirring med listen over deres ejendom eller i tilfælde af at de søger en reservation eller gæsterelateret hjælp.
 • Deling – Værter kan invitere venner til via sociale mediekonti for at downloade appen.
 • Bestillingshistorik – Alle tidligere reservationer og modtagne betalinger kan spores her. Den genererede indtægt kan også estimeres.

Admin panel

 • Dashboard – Admin-dashboardet for at se alle de registrerede brugere (nye og gamle), værter (nye og gamle) og fotograferne.
 • Administrer ny fortegnelse – Alle de nye uploadede noteringer bliver gransket og behandlet yderligere. Administrationspanelet giver frihed til at redigere, tilføje eller slette fortegnelser efter behov.
 • Bestillingshistorik – Alle tidligere og nye reservationer kan tjekkes her. Der er også en opdatering om den aktuelle status for hver reservation. Disse kan også redigeres, opdateres eller slettes.
 • Feedback og klager – Alle feedback fra gæsten og værterne kan ses her. Eventuelle klager med hensyn til værter eller gæster kan behandles her.
 • Indsigt – Alle detaljer om de tidligere og aktuelle aktiviteter kan ses her. Disse detaljerede indsigter hjælper med fremtidige beslutninger.

Det teknologi kræves for at bygge en app som Airbnb

Programmeringssprog – Ruby, JavaScript, HTML5, CSS3
Ansøgningsramme – Ruby on Rails
JavaScript-ramme – React.js
Automatiseringsrammer – RSpec, Capybara, PhantomJS
SQL datalagring – PostgreSQL
Global betaling – Hjernetræ
Beskeder og kommunikation – Twilio
Sky lagring – Amazon S3, EBS
Cloud Hosting – Amazon EC2
Stemme- og SMS-API til SMS-, stemme- og telefonbekræftelse – Nexmo

Kend de største konkurrenter til en app som Airbnb

Med Airbnbs voksende popularitet er der flere, der tilbyder platforme for korttidsudlejning af boliger derude. Vi har dækket de mest fremtrædende, Airbnb-lignende hostingplatforme. Tjek disse alternativer!

Hjemmebane

HomeAway har over en million annoncer rundt om i verden og dets tilstedeværelse i 190 lande. Det anses for at være Airbnbs største konkurrent, da det leverer alle de tjenester, som Airbnb tilbyder og også har sit eget forsikringsprogram. det ejes af Expedia, og det driver regionale websteder som VRBO, TravelMob og VacationRentals. Det har en masse eksklusive fortegnelser.

FlipKey

Flipkey er en stor virksomhed drevet af TripAdvisor. Det har et stort antal brugere og det manuelle verifikationsprogram af højeste kvalitet af webstedets medarbejdere. "Ferieudlejningsmarkedspladsen", som kaldet, er blevet udvidet med næsten 3.00.000 ejendomme i omkring 160 lande. Det tilbyder ikke delte værelser, men har unikke ejendomsfiltre som hundevenlig, børnevenlig eller ejendom ved vandet.

Roomorama

Dette Singapore-baserede ferieudlejningsfirma er måske ikke så stort som Airbnb, men tilbyder omkring 80.000 ejendomme på verdensplan. Alle deres lejligheder og boliger kan bookes med det samme. De fokuserer hovedsageligt på sikkerheden og hævder, at alle deres værter er 100%-verificerede. Gæsterne kan drage fordel af lokale tilbud og frynsegoder, som endnu ikke er en funktion hos Airbnb.

Hvor meget koster det at bygge en app som Airbnb

Det er en opgave at analysere omkostninger ved udvikling af en mobilapp som Airbnb. Hele designet af appen er opdelt i flere dele baseret på de nødvendige specifikationer. Udgifterne til udvikling af en populær app som Airbnb afhænger af følgende faktorer:

Størrelsen på holdet
Hvis teamet er lille og funktionelt, kan processen gå glat. Lad os sige, at projektlederen håndterer mere end sin del. Ellers, bortset fra en designer og udvikler, kræves der mange flere mennesker som projektleder, systemadministrator, kvalitetssikringsmedlem i teamet.

Antallet af platforme, appen er bygget til
Omkostningerne ved at bygge en app som Airbnb svinger baseret på forskellige platforme. iOS, Android har begge brug for forskellige appskærme for også at justere appen. Alt dette afgøres ud fra målgruppen, enhedsmiljøet osv. Desuden udvikling af android app tager lidt mere tid end iOS, da den har flere enheder, der skal testes mod.

Appens funktioner og funktioner
En anden vigtig faktor i udviklingen er de funktioner og funktionaliteter, man ønsker at inkorporere. Grundlæggende funktioner som tidligere reservationshistorik, anmeldelser og vurderinger, værternes data, kommunikation mellem værten og rejsende osv. optager meget plads og resulterer i et overskydende gebyr.

Design af appen
Når Airbnb er en stor app, skal den se godt ud for at tiltrække kunder over hele det globale marked. Det bør efterlade et langvarigt indtryk på seerens sind at lokke dem til at tage forbehold. Appen skal være nem at bruge, og designet skal være engagerende. Et andet aspekt ved designet er, om det er standard eller tilpasset. Nye, unikke billeder kan tilføjes i stedet for den stereotype baggrund. Nye designs vil helt sikkert skyde udviklingsprisen.

Udviklere
Det mest afgørende punkt er, hvor leder du efter udviklerne. Bygherrens sted eller placering er en af de afgørende faktorer. Omkostningerne vil også variere baseret på udviklerens erfaring og hans/hendes ekspertise.

Køb i appen og andre specielle funktioner.
Enhver teknisk kompleksitet, som du ønsker at tilføje, hvad enten den er enkel, mellem eller høj, vil påvirke omkostningerne. Forskellige funktioner som geolokation, datasynkronisering, bookingkalender, opkald i appen osv. vil helt sikkert øge dit budget.

Ovenfor var blot en grundlæggende analyse af de faktorer, der kunne påvirke udviklingsomkostningerne. For at bestemme prissætningen af applikationen vil en estimeret udviklingsomkostning blive beregnet med den omtrentlige tid, der kræves for at oprette hver funktion. Udviklingstiden opgøres i timer og timesatsen varierer fra virksomhed til virksomhed. Hver virksomhed har sin egen timepris. Jeg overvejer en gennemsnitlig pris for udvikling pr. time $30, baseret på verdensomspændende standarder. Lad os nu antage, at vi bygger en app udelukkende til iOS-platformen.

1. Teamet

Et minimumshold vil omfatte:

 • 1 UI designer
 • 1 iOS-udvikler
 • 1 Android-udvikler
 • 1 backend udvikler
 • 1 projektleder
 • 1 Kvalitetssikringsingeniør

App-arkitekturen

Dernæst bestemmer vi app-arkitekturen. Hvert projekt starter med indledende handlingstrin. Vi kan beregne timerne pr. trin ved at dykke appen op i forskellige komponenter baseret på de overordnede app-ressourcer, moduler og anvendt teknisk grundlag.

 • 20 timer – Projektopsætning
 • 20-25 timer – REST API implementering
 • 10 timer – Databasemodel
 • 10 -15 timer – Implementering af services og biblioteker

Estimat for udviklingsindsats

Registrering/login funktion – Det grundlæggende trin er registrering, så brugeren kan få adgang til appen. For at begynde at bruge appen ville det være at søge brugerens accept med betingelserne og politikkerne udover de andre grundlæggende detaljer. Dette ville forbruge omkring 10 til 12 timer.

2. Brugerprofil

Brugerprofilerne vil være af to slags, gæst og vært (ejer af stedet). Begge skal oprette deres profiler ved at udfylde deres personlige oplysninger som-

 • Navn
 • Køn
 • Email adresse
 • Fødselsdato
 • Telefon nummer
 • Fastboende adresse
 • Personlig beskrivelse

3. Filtre

Listerne og søgefiltrene kan bruges af værter såvel som brugere. En vært kan tilføje oplysninger om hustype, værelsestype, indkvarteringsdetaljer, fotos, priser osv. Hvis brugeren leder efter et sted at bo i, vil de kræve detaljer om bolig som placering, ind- og udtjekningsdatoer, hus type og størrelse, faciliteter, værtssprog, billeder af hjemmet, prisklasse osv., da denne funktion er enorm, kan udviklere tage op til 24 timer at bygge den.

 

4. Indkvarteringsbeskrivelse

Efter at de filtrerede er blevet valgt, vil en lang række søgeresultater dukke op med forskellige muligheder og beskrivelse af de værelser, du ønsker at bo i. Varianterne er som følger-

 • Fotos
 • Kort med placeringen
 • Indkvartering
 • Værtsprofil
 • Faciliteter, der tilbydes eller er tilgængelige
 • Bedømmelse
 • Anmeldelser
 • Pris
 • Vilkår og betingelser
 • Tilgængelige datoer

5. Kort

Kort giver brugerne mulighed for frit at søge efter en perfekt placering, tjekke forskellige steder på kortene og finde et sted at bo. Kortlokalisering hjælper med at se ruter, kvarterer og faciliteter i nærheden af placeringen. Alt dette hjælper med at vælge det ønskede sted at bo.

6. Indstillinger 

Brugerne kan tilpasse og konfigurere deres præferencer under denne funktion. Indstillingsmenuen giver dig mulighed for at styre følgende funktioner-

 • Push-meddelelser
 • SMS-beskeder
 • Opdateringer om lejemuligheder i et specifikt område
 • Samtale med værten (beskeder)
 • Ønskesedler
 • Betalingsmetode og valuta

7. Inviter venner

En bruger kan nemt invitere en ven til at downloade applikationen og deltage i den.

8. Føj til favoritter

Dette er en grundlæggende funktion, hvormed brugeren kan bogmærke bestemte resultater og tilføje dem til favoritter og se dem senere.

9. Oversæt funktion

Denne funktion hjælper brugeren med at oversætte beskrivelsen af rummene til deres foretrukne sprog. Det er aktiveret gennem Google-oversætteren, teksten sendes til google-oversætter og oversættes til det valgte sprog.

10. Guidefunktion

Denne personlige funktion viser steder og kvarterer omkring det valgte sted. Det viser de steder rundt omkring, der kan besøges.

11. Ejendomsnotering

Når du tilmelder dig som vært, skal du udfylde alle de nødvendige detaljer, appen viser dig den omtrentlige husleje, du kan opkræve for dit hus/lejlighed/værelse.

12. Backend

Server-side-delen af appen er meget afgørende, da produktet kræver tid til konfiguration fra både klient- og serverside. Klientsiden er, hvordan den virtuelt vil interagere med en bruger, og serversiden inkluderer dens funktionaliteter, serverforbindelser osv. backend er den mest tidskrævende del af hele processen.

Så hvad er vores samlede sum?

Efter at have behandlet alle funktioner og moduler, har vi nået et skøn over udviklingsomkostningerne. hver en samlet pris på $25140 – $28840. Hvilket er cirka $27000 – $29000 i betragtning af $25 i timen som gennemsnitsprisen for at tælle omkostningerne. Dette kan dog variere afhængigt af mobilappudviklingsfirmaet og den teknologi, de bruger. Desuden varierer timepriserne fra land til land.

Efter at have set på alle aspekter og udviklingsstadier kan vi sige, at det ikke er en nem og hurtig opgave at bygge en app. Men hvis alle tingene er stillet op på en ordentlig måde, vil det ikke kun være det super vellykket men også meget overkommelig. Hvis du leder efter en app som Airbnb-klon, har vi den komplet og klar til $999.

SimTechnos, er en erfaren app udviklingsfirma, Airbnb-lignende apps er nu bare et stykke kage for os.

Hvis du ønsker at ansætte vores team af eksperter, er vi kun et opkald væk!

Vores kunder er meget innovative, og vi respekterer dem for at komme med innovative udfordringer for os. Spar lidt tid på at vide om vores kreative løsninger på forskellige teknologiske udfordringer med vores casestudier her.

Hørte du, hvad vores kunder har at sige om os? Lær os bedre at kende ved at læse vores kunders arbejdserfaring hos os.

Her er vores komplette bibliotek af innovative mobilapps, som vi har udviklet til vores kunder over hele verden. Spørg gerne om en demo, så hjælper vi dig med den.

Vi ville elske at være dine app-udviklingspartnere. Send venligst en detaljeret forespørgsel om dine krav, og vores team vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt for at diskutere yderligere om udviklingen.

På en skala fra yay to nej, hvor hjælpsom fandt du denne vejledning? Del venligst dine synspunkter i kommentarfeltet nedenfor, og vi ville sætte pris på din indsats.

Gik vi glip af et aspekt eller to? Vi vil meget gerne udvide vores viden.

Indholdsbeskyttelse af DMCA.com
da_DKDanish