Start your Own OTT Video Platform in 2021 - SimTechnos
Tag kontakt -IN +919007068799 | USA +19144865492 | Whatsapp +917003713274
OTT Video Plaform
Hurtige tips

Start din egen OTT-videoplatform i 2021

Launching an OTT video platform isn’t a question of why anymore, it’s a question of how to do it correctly. In this article I’ve explained the steps on how to build an OTT platform with emerging technologies. In 2015, Tim Cook, CEO of Apple declared that “the future of TV is apps”. He was referring to a future where the majority of TV viewership will be streamed over-the-top (OTT) via online apps.

Over the past few years, as more and more consumers prefer to stream on-demand videos, content owners realize that launching their video streaming service is not a good-to-have service but a must-have one. Have you ever wondered how OTT services deliver a flawless user experience? The credit goes to the scalable platform powered by advanced technologies behind the service.

How to Launch Your OTT Video Platform?

Med en OTT-platform kan du udnytte muligheder, der er uden for betalings-tv'ets rækkevidde. Det gør det muligt for indholdsskabere at nå deres publikum direkte. Ved at eje OTT video platform, ejer du ikke kun indholdet, men bestemmer også indtægtsmodellen. Fleksibiliteten til at tilpasse og brande indholdet på din OTT-tjeneste sikrer en bred distribution af indhold, samtidig med at indtjeningen maksimeres med tilpassede indtægtsgenereringsmodeller.

OTT Video Plaform
OTT Video Plaform

Components Required To Build Your Own OTT Video Platform

1. Hosting – Et make or break-spørgsmål

While building your own OTT video platform, there is a choice between hosting on your own server or on a cloud-based server. While both can be secured by the latest technology, cloud hosting offers the added benefit of scalability.

By collaborating with a white label solution, you can host videos on the cloud-based server. A customized video aggregator platform provides scalability and extendable storage without being affected by latency issues.

2. Flere CDN – Giv højkvalitets streaming rundt om i verden

Choosing the right CDN support balances the user demand from a global audience. CDNs monitor the network to measure bandwidth and latency and prevent issues before impacting the audience. By transmitting data from video players to get constant video quality data, adjustments can be made on the go.

An efficient CDN reduces the traffic in the core network and increases the global low latency. This enables seamless user experience as buffering can drive away consumers from your OTT platform.

3. Streamingprotokol – Lever en multikanals videostreamingoplevelse

To stream the content over your platform, there are multiple streaming protocols for OTT video delivery. HLS, one of the most popular protocols, works on all adaptive streaming technologies by streaming from an ordinary web server without any special configuration.RTMP is a cross-platform protocol.

It prioritizes sustained connection and provides low-latency interaction by breaking information into smaller fragments defined by the interaction between users and the server. An OTT video platform that integrates HTTP and RTMP live streaming protocols go a long way in delivering an engaging viewing experience.

4. Transcoder – Kodning og afkodning af streams på OTT-platforme

Every platform and device have different requirements for a video’s format, size, and audio. Transcoding in simple words means converting your OTT videos into multiple formats compatible with a wide range of devices like Web, Mobile and TV. It enables multi-bitrate adaptive streams to auto-adjust its quality.

Encoding and decoding your OTT videos expands the reach of the platform and delivers the content to your desired audience. A platform capable of multiple file-formats and adaptive bitrate delivery is critical to your OTT publishing. Offering only one video format is a missed opportunity. Deliver a single live stream for encoding to multiple formats before delivery for a high-quality viewing experience.

5. Support på tværs af platforme – Tag fremtidens TV ud over stuer

Stream på tværs af en række platforme med indbygget understøttelse af forskellige indtægtsgenereringsmodeller ved at udvikle en OTT-tjeneste, der er kompatibel på tværs af platforme. At tilbyde adgang til platformen som bærbare computere, smartphones, tablets, tilsluttede tv'er osv. hjælper med at starte og udføre afspilningen uanset tidspunkt eller enhed.Lancer en funktionsrig OTT-videostreaming-app med mulighed for tværplatforme for en hurtig og omkostningseffektiv måde at streame videoer på.

Fordelene ved at bygge en tilpasset OTT-streamingtjeneste

OTT gør det muligt for indholdsskabere at nå deres publikum direkte og engagere sig med seerne. Ved at skabe en ensartet brandoplevelse på tværs af OTT vil dit publikum finde brandet kendt og genkendeligt, når de ser dit indhold.

 •  Øg brandbevidstheden: Onlinevideoer er en gennemprøvet måde til positivt at forbedre brandbevidsthed, opfattelse og interesse. 71% af teenagere ser mere end tre timers video om dagen online ifølge en forskningsrapport. Det igangsætter en kæde af bevidsthed, forståelse og adfærd, der kan føre til en loyal kundebase.
 •  Skalerbarhed: Cloud-baserede løsninger hjælper virksomheder med at lancere OTT-virksomheder, der kan udvide omfanget af platformen og forbrugerengagementet for at forstørre virksomhedens omsætning. CDN'et, der er i stand til at opskalere med abonnentbehovet, hjælper med at organisere og forudse kravene til serverne.
 • Reducer omkostninger og tid: Sammenlignet med en SaaS-udbyder er det et meget mere omkostningseffektivt alternativ at bygge din egen OTT-videostreamingplatform. Selvom det kan være tidskrævende at bygge en platform fra bunden ved at købe og kombinere alle teknologierne, giver en SaaP-udbyder dig mulighed for at starte din egen platform på en brøkdel af tiden.

De rigtige værktøjer til at udvikle din egen OTT-videoplatform

Ifølge Digital TV Research forventes det globale OTT-marked at vokse til $159 milliarder i 2024. Ali Hussein, administrerende direktør for Eros Now, bemærkede, at mellem skabelse af indhold og markedsføring er teknologien drivkraften, der muliggør overlevelse af de stærkeste. Med brugeroplevelsen som omdrejningspunktet for OTT-udbydere, er teknologi det, der adskiller dig.

 • Push notifikation – Parse, PubNub
 • CDN (Content Delivery Network) – Amazon Cloudfront, Akamai, Limelight Networks
 • Indkodere – Elemental, Coconut, Wowza, Mediakind, Encodingdotcom
 • Chats – Mirrorfly, PubNub, ContusFly
 • Betalinger – CCAvenue, Paypal
 • Video-afspillere – SonaFlix, Bitmovin, JW Player
 • Caches – Redis
 • Analytics – Google Analytics, Hadoop, Hive, MixPanel, Mode, Parket, Pig, Presto, Spark
 • Anbefalet motor – TargetingMantra, Prediction IQ
 • Stå i kø - Kafka, Rabbit MQ, Amazon SQS
 • Socialt plugin – Meta, Delingsindstillinger
 • Overvågning – New Relic, Dats Dog, Nagios

Things to Consider Before You Get Started With OTT Video Platform

1. Definer markedet

At sætte en base for et vellykket OTT-tilbud er en af de grundlæggende to-do-aktiviteter på din liste, før du starter dit OTT-marked. Identificer målgruppen, deres indholdspræference og den form, de foretrækker. Uanset om du allerede ejer en stor mængde indhold, eller du er nybegynder, er en omhyggelig undersøgelse for at analysere din målgruppe afgørende.

2. Indholdslicensering

Se de indsamlede oplysninger om din måldemografi ved at forstå markedet og vælg det rigtige indhold, som seerne vil værdsætte. Dette er en fantastisk kilde til at vide, hvilken blanding af lokalt og regionalt indhold, som din OTT-platform skal tilbyde, at få premium-indhold og imødekomme eksklusive rettigheder til indhold, der driver seernes engagement. Indholdslicenser bevarer din platforms unikke karakter og udvider din kundebase.

3. Indtægtsmodeller

En tilgang, der passer til alle, kan ikke fungere på OTT-videoplatforme. Indtægtsmodeller skal vælges, så de passer til indholdskrav og forretningsplan. Opbygning af en tilpasset platform giver dig fleksibiliteten til at vælge den rigtige indtægtsmodel for dig. Modeller som abonnementsbaserede, annoncebaserede, push-tv og pay-per-view kan integreres i platformen.

4. Video Marketing

At have dit videoindhold klar er kun en del af forretningen. En effektiv måde at samle dit indhold på og planlægge den rigtige måde at promovere det på er lige så vigtigt som at skabe indhold. Med integration af sociale medier høster push-meddelelser, anbefalingsmotorer og metadatastyring det maksimale engagement for dine videoer.

5. Udnyttelse af demografi

With OTT video platforms, you can deliver worldwide or choose to stream in specific geographic regions. Analytic reports that can be customized for relevant metrics assist in leveraging demographic trends. Graphic and pictorial representations of your analytics data provides for simple and quick analysis which can be used to improve user experience.

SaaP eller SaaS? Hvad er bedre til at udvikle en OTT Video Streaming App?

Når du planlægger at starte en OTT-videotjeneste, vil dette være et spørgsmål, du skal besvare. SaaS er billigere med hensyn til omkostninger. Men en SaaP-løsning kan levere en skræddersyet brugergrænseflade og robuste salgbarhedsfunktioner. På et elementært niveau er disse funktioner, der favoriserer SaaP.

 • Tilpasning: Du kan oprette et særskilt produkt ved at vælge streamingafspiller, hostingserver, transkoder og kryptering. Understøttet af et dedikeret team af professionelle, kan du tilpasse videostreamingplatformen til dine behov.
 • Omkostningseffektiv: Med engangslicensgebyrer ejer og kontrollerer du platformen. Fra indholdsbiblioteket og indtægtsgenereringsmodeller til integrationen af sociale medier og geografiske begrænsninger er skræddersyet til dig. Vedligeholdelse og opdateringer understøttes af.
 • Monetiseringsmodeller: SaaP giver mulighed for flere kombinationer af muligheder for indtægtsgenerering, der integrerer tredjeparts annonceservere og betalingsvægge for at maksimere omsætningen. Udover abonnementsmodeller kan du inkludere reklameplaner, pay-per-view eller push-tv.
 • On-premise/On-Cloud-implementering: I modsætning til SaaS kan du vælge, hvor du vil hoste dit indhold. Det kan implementeres i skyen eller på en server i dine egne lokaler. Implementering på en sky er det foretrukne valg, da det giver bedre skalerbarhed og omfattende lagerplads.

I en længere tidsramme er SaaP en rentabel indtægtsmodel, da omkostningerne er begrænset til engangslicensgebyrer.

Lad os konkludere

Consumers prefer OTT over static pay-TV for a more engaging and meaningful content experience. Mobile delivery of OTT video for users-on-the-go is already growing exponentially. There are a number of big names in the field already: Amazon, Apple, Netflix, HBO. But who can deny room for innovation and exploration? Transcoding, hosting and encryption are the pillars for building an efficient OTT workflow.

By owning your platform, monetization models can be planned for the revenue strategy of your business. SonaFlix med sin omfattende erfaring inden for præbyggede mobile SDK'er og mikroservicearkitektur muliggør design og udvikling af mediestreamingsoftware til en række forskellige virksomheder. Med et dedikeret team af eksperter i streamingteknologi kan du lancere din OTT-videoplatform på kortest mulig tid og omkostningseffektivt.

Indholdsbeskyttelse af DMCA.com
da_DKDanish