Tag kontakt -IN +917003713274 | USA +19144865492 | Whatsapp os nu
Ubereats Clone / Swiggy Clone Food Delivery Clone Script & Apps
Succeshistorier

Mad On Demand: Opstart af måltidslevering gjort let i 2022

Food on Demand – Fødevarestartups i on demand-økonomien har en simpel psykologisk appel – de lover at købe os tid og spare os for kræfter. De leverer mere end bekvemmelighed som en simpel serviceegenskab, de leverer bekvemmelighed på tværs af alle kundekontaktpunkter.

Bekvemmelighedsforskning har identificeret fem specifikke muligheder for bekvemmelighedsteknologi til at købe folk tid og spare dem besvær, nemlig:

 1. Beslutning bekvemmelighed – Gør det hurtigt og nemt at vælge. For fx. på Zomato og Food Panda kan du se vurderinger og anmeldelser af restauranter og beslutte, hvor du vil bestille fra i overensstemmelse hermed.
 2. Adgang bekvemmelighed – Gør det hurtigt og nemt at erhverve. For fx. Varme måltider leveres til dig på dit sted inden for 15 minutter ved hjælp af SpoonRocket, hvilket gør det nemt at spise godt, hvor og når du er sulten.
 3. Transaktions bekvemmelighed – Gør det hurtigt og nemt at betale. For fx. Alle apps giver dig mulighed for at betale med kort, PayPal-konti eller tegnebøger som Apple Pay.
 4. Fordel bekvemmelighed – Gør det hurtigt og nemt at nyde/bruge. For fx. På Postmates kan du bede om levering fra mere end én restaurant og få det direkte hjem til dig.
 5. Bekvemmelighed efter fordel – Gør det hurtigt og nemt at genkøbe. For fx. Du kan gemme din adresse og betalingsoplysninger, bogmærke dine favoritter for at genbestille på få sekunder.

Det mad efter behov industrien har forstyrret traditionelle markeder ved at anvende en fuld-cyklus tilgang til de tre grundlæggende komponenter i en måltidsoplevelse på en restaurant: Bestilling, madlavning og levering.

Bestilling – Ordrer er kundeønsker om at tilberede og levere mad. Alle food on demand-virksomheder modtager ordrer via en app, en hjemmeside eller telefon. Ordrerne kan være til deres eget køkken eller en anden måltidsudbyder, de har indgået et samarbejde med.

Madlavning – Madlavning er processen med at tilberede måltider til kunderne. Måltider kan være forkogte eller kogte efter en ordre er modtaget.

Leverer – Levering, dvs. transport af varer er rygraden i enhver on demand-virksomhed. Virksomheder kan have forskellige leveringsmodeller afhængigt af forskellige faktorer.

Food on Demand Fødevarelevering forretningsmodel

I. The Order Only Model

Denne model blev brugt af første generation af restaurantleveringstjenester som JustEat, Grubhub, Delivery Hero osv. og fokuserede på det første skridt. De fungerer som et rent softwarelag, der samler et fragmenteret udbud af uafhængige restauranter (hovedsageligt takeaways), som administrerer deres egen flåde af kurerer.

Disse fødevare-on-demand-software-on-de-markedspladsers vigtigste salgsargument til restauranter er at bringe en masse nye ordrer og erstatte deres forældede telefonbestillingssystem med en optimeret web- og mobilplatform, der integreres med deres køkkenarbejdsgang.

Ordrefordeling:

Teknologien, der bruges af sådanne virksomheder til at modtage og kommunikere ordren til restauranten, har en tendens til at fungere som dette:

 • Forbrugeren bestiller på hjemmesiden
 • Restaurant modtager ordre via fax (foretrækkes af mange) eller e-mail.
 • Restaurant meddeler, at ordren er modtaget. Der er flere måder at gøre dette på. De kan logge ind på hjemmesiden, ringe til et automatiseret telefonsystem, besvare et opkald fra et automatiseret telefonsystem og så videre.
 • Virksomheder kan begynde at sende ordrer ind i en webapp eller en indbygget smartphone-app.
 • I nogle tilfælde integrerer disse virksomheder sig i restaurantens POS-system og printer ordren direkte ud i køkkenet. Dette er sjældent.

Levering:

Det varierer, men oftest er det et af to scenarier.

 1. En budchauffør ansat i restauranten
 2. En leveringschauffør ansat af en restaurantleveringstjeneste som Straight 2 your Door.

Begrænsninger: Deres afhængighed af restauranternes egne kurerer betyder, at de er noget begrænsede i deres udbud af køkkener og prisniveauer: de er i forbrugernes sind hovedsageligt blevet forbundet med relativt lav-end takeaway mad (pizza, burgere, kinesisk, sushi osv.) . Det betyder også, at de ikke kan kontrollere og optimere hastigheden og kvaliteten af leveringen.

Fordele: Da de ikke rører selve maden (hverken madlavning eller levering af den), har disse platforme en tendens til at opkræve et lavt gebyr på 10-15%. Som enhver ren food on demand-softwarevirksomhed er de meget skalerbare og har alle oplevet en bemærkelsesværdig vækst. Mange betalingsgateways for admin at få betalt og sende betaling til restaurantejere.

II. Ordre- og leveringsmodellen

De kommende mad-on-demand restaurantmarkedspladser (Doordash, Deliveroo, Caviar), som er udviklet i de foregående to år, koncentrerer sig om trin 1 og 3 i proceduren: de bringer yderligere ordrer og forespørgsler til spisestederne, administrerer leveringen for dem , gennem deres flåde af uafhængige kurerer forbundet med en Uber-lignende mobilapp.

Ordrefordeling:

Bestilling sker ved app- eller webstedsgrænsefladen, hvor menuen på en restaurant uploades. Nogle gange, for at hjælpe dem med at betale kommissionsgebyret til leveringstjenesteudbyderen, er priserne på varer på menuen angivet af restauranterne. Kunderne bliver også opkrævet et fast gebyr for hver restaurant, hvor du bestiller. Når en ordre kommer ind, sendes den til de kurerer, der er tættest på afhentningsstedet.

Levering: Når en kurer er på vagt, er de logget på deres kurertelefon-app, som sporer deres placering. Efter at have modtaget en ordre beslutter kurererne, om de kan eller ikke kan udføre arbejdet. Den første person, der gør krav på jobbet, tager jobbet. Hvis ingen tager jobbet, vil det blive sendt ud til endnu flere kurerer, der kan være længere ude eller blive afvist.

Hver levering hjælper dem med at indsamle data, der gør det muligt for dem at blive ved med at optimere ruter og afhentnings-/afleveringsmønstre, hvilket giver dem en enorm teknologisk fordel.

Begrænsninger: Disse er software- og logistikvirksomheder og har en meget betydelig mængde operationelt arbejde at udføre (kurerers ansættelse og uddannelse, vedligeholdelse af udstyr, vagtplanlægning osv.). Disse on-demand markedspladser er derfor ikke så lette at skalere som den rene software.

Fordele: De nyder godt af stærkere adgangsbarrierer og stordriftsfordele: det vil være meget svært for en ny aktør at konkurrere mod disse optimerede netværk af restauranter og kurerer, når først de har nået modenhed i en by. De opkræver også højere provision, 25-30% i gennemsnit.

Deres primære funktion er, at mad-on-demand-scripts og apps kan tilbyde en række restauranter og prisniveauer, som markedspladser, der kun er software, ikke kan.

Nogle nystartede virksomheder crowdsource madlavningsprocessen, hvor gennemprøvede hjemmekokke sørger for hjemmelavede måltider. Virksomheder bygget på denne model beskæftiger folk til at levere mad fra kokkens hjem til afleveringssteder.

III. Den fuldt integrerede model

Den tredje kategori af opstart af måltidslevering, som inkluderer Sprig, Maple og RUHungry, har valgt fuld integration af processen.

De udviklede deres egen app, hvorigennem forbrugere kan bestille et begrænset udvalg af måltider. Genopvarmet i deres egen flåde af biler efterhånden som ordrer kommer ind (eller leveret afkølet i en kølebil, som det er tilfældet med Munchery), og leveret så hurtigt som muligt eller inden for et tidsvindue fastsat af kunden (da de sparer på køkkenforberedelsen tid).

De bytter valg for bekvemmelighed og en meget kurateret oplevelse.

Disse on demand-virksomheder har hubs, dvs. køkkener, der imødekommer madbestillingerne i et bestemt område. Der er normalt en anden menu hver dag. Der er to måder, hvorpå hubs servicerer lige nu:

Planlagt levering

Køkkenet åbner for at modtage ordrer for en bestemt varighed, primært til planlagt levering senere om dagen. Folk kan begynde at bestille, efter at de får besked om, at køkkenet er åbent. De kan derefter angive et leveringsvindue, hvor de gerne vil modtage maden.

FlyerEats virker på denne model. Det placerer sine måltider direkte fra sit køkken på varebiler, der bringer dem til kunderne.

Den skal dog planlægge meget omhyggeligt for efterspørgslen for at undgå det spild, der opstår, hvis et måltid placeres på en budbil, men der ikke er nok efterspørgsel, eller der kommer mere efterspørgsel, end hvad en budbil, der betjener et specifikt område har. ledig.

Ved at give sine kunder mulighed for at afgive forudbestillinger, kan den forudsige efterspørgsel nøjagtigt, styre udbuddet i overensstemmelse hermed, optimere leveringsplaner og reducere spild. De har endda en mulighed for at bestille på farten til middag. Du kan læse mere om Hvordan Food on Demand fungerer. 

Øjeblikkelig levering

Køkkenet åbner for at modtage bestillinger efter tilberede måltider. Da der modtages ordrer på færdigretter, kan levering ske næsten øjeblikkeligt inden for en specificeret tid.

Tildeling: Beslutningen om at tildele en bestemt ordre til en chauffør kan ske på to måder:

Automatisk – ingen administratorinddragelse (forudsat at chaufførerne til enhver tid har alle måltider til rådighed)

 1. Ordren tildeles automatisk til nærmeste chauffør
 2. Ordren tildeles automatisk den chauffør, i hvis zone kunden ligger

Manual – noget admin involvering 

 1. Ordren dirigeres gennem admin til chaufføren nærmest kunden
 2. Ordren sendes gennem admin til chaufføren, som har de pakkede måltider, som kunden har anmodet om. Dette sker, hvis en chauffør afviser en anmodning på grund af manglende tilgængelighed af et måltid.

Levering: Levering sker gennem chauffører ansat i virksomheden. Hver chauffør får et fast antal pakkede måltider, og ordreanmodninger sendes automatisk/manuelt til hver chauffør af administratoren. Baseret på følgende faktorer vælger en chauffør, hvor han skal levere først:

 1. Først til mølle, først til mølle: Præference vil gå til de kunder, der har bestilt først.
 2. Placeringsbaseret: Kunden nærmest chaufføren vil blive serviceret først.

Hvis du ønsker at vide mere om, hvilken forretningsmodel der er at foretrække og mere skalerbar, anbefaler vi TechCrunchs geniale artikel kaldet 'The Billion Dollar Food Delivery Wars' som du kan læse. Hvis du sigter mod at bygge den næste disruptive on demand-fødevareopstart, kom i kontakt med os! Vi kan hjælpe dig med vores formidable teknologiekspertise på området.

Hvordan kan EATZX hjælpe?
Food on Demand Fødevarelevering forretningsmodel
Food on Demand Fødevarelevering forretningsmodel

Vi eliminerer alt det stressende papirarbejde og kaos og automatiserer samtidig de fleste af dine operationelle opgaver som korrekt planlægning af opgaver til fremtidige eller samme dag leveringer - hvilket giver dig tid til at gøre det, du er bedst til.

Auto Assignment-funktionen giver dig mulighed for at imødekomme on-demand-leveringer. Du skal blot tilføje en opgave og overlade resten til Swiggy Clone. Vores software tildeler automatisk opgaven til den nærmeste tilgængelige agent/chauffør, alle opgaver bliver planlagt på den mest effektive måde for hurtigere levering, hvilket holder madkvaliteten ensartet.

Ikke kun dette, EatZX sender en push-meddelelse til agenterne/chaufførerne, så snart en opgave er tildelt dem, hvilket eliminerer omfanget af fejlkommunikation. Meddelelser sendes også til kunderne sammen med et sporingslink, hvormed en kunde kan spore deres levering.

Swiggy Clone Food on Demand tillader en jævn informationsstrøm ved at få data i realtid, der inkluderer agenter/chaufførers placering, jobstatus og kundens feedback. Analytics og rapporter giver lederen mulighed for at tage datadrevne beslutninger og vækste forretningen, samtidig med at kunderne holdes glade.

Mad på efterspørgsel

Vores Food Delivery-app imødekommer de komplette behov for madleveringsmarkedet ved at implementere alle de nødvendige madleveringsmodeller. Food Delivery Services, der tilbydes af mange andre madleveringsplatforme, har meget høje driftsomkostninger, men ikke hos os som dens meget højoptimerede løsning.

Vores løsning kan nemt håndtere typer af madlevering, da idéen om konception er en effektiv online-madleveringsforretningsmodel til at hjælpe madleveringsstartups med web- og mobilapplikationer til det samme.

Vores Uber eats-script og apps passer bedst til efterspørgselsforretninger med madlevering.

Indholdsbeskyttelse af DMCA.com
da_DKDA