Food On Demand: Meal Delivery Startups Made Easy in 2022 - SimTechnos
Tag kontakt -IN +919007068799 | USA +19144865492 | Whatsapp +917003713274
Ubereats Clone / Swiggy Clone Food Delivery Clone Script & Apps
Succeshistorier

Mad On Demand: Opstart af måltidslevering gjort let i 2022

Food on Demand – Food startups in the on demand economy have a simple psychological appeal – they promise to buy us time and save us effort. They more than deliver convenience as a simple service attribute, they deliver convenience across every customer touch-point.

Convenience research has identified five specific opportunities for convenience tech to buy people time and save them effort, namely:

 1. Beslutning bekvemmelighed – Gør det hurtigt og nemt at vælge. For fx. på Zomato og Food Panda kan du se vurderinger og anmeldelser af restauranter og beslutte, hvor du vil bestille fra i overensstemmelse hermed.
 2. Adgang bekvemmelighed – Gør det hurtigt og nemt at erhverve. For fx. Varme måltider leveres til dig på dit sted inden for 15 minutter ved hjælp af SpoonRocket, hvilket gør det nemt at spise godt, hvor og når du er sulten.
 3. Transaktions bekvemmelighed – Gør det hurtigt og nemt at betale. For fx. Alle apps giver dig mulighed for at betale med kort, PayPal-konti eller tegnebøger som Apple Pay.
 4. Fordel bekvemmelighed – Gør det hurtigt og nemt at nyde/bruge. For fx. På Postmates kan du bede om levering fra mere end én restaurant og få det direkte hjem til dig.
 5. Bekvemmelighed efter fordel – Gør det hurtigt og nemt at genkøbe. For fx. Du kan gemme din adresse og betalingsoplysninger, bogmærke dine favoritter for at genbestille på få sekunder.

Det mad efter behov industrien har forstyrret traditionelle markeder ved at anvende en fuld-cyklus tilgang til de tre grundlæggende komponenter i en måltidsoplevelse på en restaurant: Bestilling, madlavning og levering.

Bestilling – Ordrer er kundeønsker om at tilberede og levere mad. Alle food on demand-virksomheder modtager ordrer via en app, en hjemmeside eller telefon. Ordrerne kan være til deres eget køkken eller en anden måltidsudbyder, de har indgået et samarbejde med.

Madlavning – Madlavning er processen med at tilberede måltider til kunderne. Måltider kan være forkogte eller kogte efter en ordre er modtaget.

Leverer – Levering, dvs. transport af varer er rygraden i enhver on demand-virksomhed. Virksomheder kan have forskellige leveringsmodeller afhængigt af forskellige faktorer.

Food on Demand Fødevarelevering forretningsmodel

I. The Order Only Model

This model was used by first generation of restaurant delivery services like JustEat, Grubhub, Delivery Hero etc. and focused on the first step. They act as a pure software layer that aggregates a fragmented offering of independent restaurants (mainly takeaways), which manage their own fleet of couriers.

Disse fødevare-on-demand-software-on-de-markedspladsers vigtigste salgsargument til restauranter er at bringe en masse nye ordrer og erstatte deres forældede telefonbestillingssystem med en optimeret web- og mobilplatform, der integreres med deres køkkenarbejdsgang.

Ordrefordeling:

Teknologien, der bruges af sådanne virksomheder til at modtage og kommunikere ordren til restauranten, har en tendens til at fungere som dette:

 • Forbrugeren bestiller på hjemmesiden
 • Restaurant modtager ordre via fax (foretrækkes af mange) eller e-mail.
 • Restaurant meddeler, at ordren er modtaget. Der er flere måder at gøre dette på. De kan logge ind på hjemmesiden, ringe til et automatiseret telefonsystem, besvare et opkald fra et automatiseret telefonsystem og så videre.
 • Virksomheder kan begynde at sende ordrer ind i en webapp eller en indbygget smartphone-app.
 • I nogle tilfælde integrerer disse virksomheder sig i restaurantens POS-system og printer ordren direkte ud i køkkenet. Dette er sjældent.

Levering:

Det varierer, men oftest er det et af to scenarier.

 1. En budchauffør ansat i restauranten
 2. En leveringschauffør ansat af en restaurantleveringstjeneste som Straight 2 your Door.

Begrænsninger: Deres afhængighed af restauranternes egne kurerer betyder, at de er noget begrænsede i deres udbud af køkkener og prisniveauer: de er i forbrugernes sind hovedsageligt blevet forbundet med relativt lav-end takeaway mad (pizza, burgere, kinesisk, sushi osv.) . Det betyder også, at de ikke kan kontrollere og optimere hastigheden og kvaliteten af leveringen.

Fordele: Da de ikke rører selve maden (hverken madlavning eller levering af den), har disse platforme en tendens til at opkræve et lavt gebyr på 10-15%. Som enhver ren food on demand-softwarevirksomhed er de meget skalerbare og har alle oplevet en bemærkelsesværdig vækst. Mange betalingsgateways for admin at få betalt og sende betaling til restaurantejere.

II. Ordre- og leveringsmodellen

De kommende mad-on-demand restaurantmarkedspladser (Doordash, Deliveroo, Caviar), som er udviklet i de foregående to år, koncentrerer sig om trin 1 og 3 i proceduren: de bringer yderligere ordrer og forespørgsler til spisestederne, administrerer leveringen for dem , gennem deres flåde af uafhængige kurerer forbundet med en Uber-lignende mobilapp.

Ordrefordeling:

Bestilling sker ved app- eller webstedsgrænsefladen, hvor menuen på en restaurant uploades. Nogle gange, for at hjælpe dem med at betale kommissionsgebyret til leveringstjenesteudbyderen, er priserne på varer på menuen angivet af restauranterne. Kunderne bliver også opkrævet et fast gebyr for hver restaurant, hvor du bestiller. Når en ordre kommer ind, sendes den til de kurerer, der er tættest på afhentningsstedet.

Levering: When a courier is on duty, they are logged into their courier phone app which tracks their location. On receiving an order, couriers decide whether they can or cannot do the job. The first person to claim the job, takes the job. If no one takes the job, it will be sent out to even more couriers who may be further out or be denied.

Each delivery helps them gather data that allows them to keep optimizing routes and pick-up/drop-off patterns, giving them an enormous technological advantage.

Begrænsninger: Disse er software- og logistikvirksomheder og har en meget betydelig mængde operationelt arbejde at udføre (kurerers ansættelse og uddannelse, vedligeholdelse af udstyr, vagtplanlægning osv.). Disse on-demand markedspladser er derfor ikke så lette at skalere som den rene software.

Fordele: They benefit from stronger barriers to entry and scale advantage: it will be very hard for a new entrant to compete against these optimized networks of restaurants and couriers, once they will have reached maturity in a city. They also charge higher commission, 25-30% on average.

Their prime feature is that food on demand scripts and apps can offer a range of restaurants and price points that software-only marketplaces cannot.

Nogle nystartede virksomheder crowdsource madlavningsprocessen, hvor gennemprøvede hjemmekokke sørger for hjemmelavede måltider. Virksomheder bygget på denne model beskæftiger folk til at levere mad fra kokkens hjem til afleveringssteder.

III. Den fuldt integrerede model

The third category of meal delivery startups, which includes Sprig, Maple, and RUHungry have opted for full integration of the process.

They developed their own app through which consumers can order a limited range of meal. Reheated in their own fleet of cars as orders come in (or delivered chilled in a refrigerated truck as is the case with Munchery), and delivered as fast as possible or within a time window stipulated by the customer (as they save on the kitchen preparation time).

They trade choice for convenience and a highly curated experience.

Disse on demand-virksomheder har hubs, dvs. køkkener, der imødekommer madbestillingerne i et bestemt område. Der er normalt en anden menu hver dag. Der er to måder, hvorpå hubs servicerer lige nu:

Planlagt levering

Køkkenet åbner for at modtage ordrer for en bestemt varighed, primært til planlagt levering senere om dagen. Folk kan begynde at bestille, efter at de får besked om, at køkkenet er åbent. De kan derefter angive et leveringsvindue, hvor de gerne vil modtage maden.

FlyerEats works on this model. It places its meals directly from its kitchen onto delivery trucks that get them to customers.

However, it needs to plan very carefully for demand in order to avoid the waste that occurs if a meal is placed on a delivery truck but there isn’t enough demand, or more demand comes in than what a delivery truck serving a specific area has available.

By allowing its customers to place pre-orders, it can predict demand accurately, manage supply accordingly, optimize delivery schedules, and reduce waste. They even have an order-on-the-go option for dinner. You can read more about How Food on Demand Works. 

Øjeblikkelig levering

Køkkenet åbner for at modtage bestillinger efter tilberede måltider. Da der modtages ordrer på færdigretter, kan levering ske næsten øjeblikkeligt inden for en specificeret tid.

Tildeling: Beslutningen om at tildele en bestemt ordre til en chauffør kan ske på to måder:

Automatisk – ingen administratorinddragelse (forudsat at chaufførerne til enhver tid har alle måltider til rådighed)

 1. Ordren tildeles automatisk til nærmeste chauffør
 2. Ordren tildeles automatisk den chauffør, i hvis zone kunden ligger

Manual – noget admin involvering 

 1. Ordren dirigeres gennem admin til chaufføren nærmest kunden
 2. Ordren sendes gennem admin til chaufføren, som har de pakkede måltider, som kunden har anmodet om. Dette sker, hvis en chauffør afviser en anmodning på grund af manglende tilgængelighed af et måltid.

Levering: Levering sker gennem chauffører ansat i virksomheden. Hver chauffør får et fast antal pakkede måltider, og ordreanmodninger sendes automatisk/manuelt til hver chauffør af administratoren. Baseret på følgende faktorer vælger en chauffør, hvor han skal levere først:

 1. Først til mølle, først til mølle: Præference vil gå til de kunder, der har bestilt først.
 2. Placeringsbaseret: Kunden nærmest chaufføren vil blive serviceret først.

Hvis du ønsker at vide mere om, hvilken forretningsmodel der er at foretrække og mere skalerbar, anbefaler vi TechCrunchs geniale artikel kaldet 'The Billion Dollar Food Delivery Wars' som du kan læse. Hvis du sigter mod at bygge den næste disruptive on demand-fødevareopstart, kom i kontakt med os! Vi kan hjælpe dig med vores formidable teknologiekspertise på området.

Hvordan kan EATZX hjælpe?
Food on Demand Fødevarelevering forretningsmodel
Food on Demand Fødevarelevering forretningsmodel

Vi eliminerer alt det stressende papirarbejde og kaos og automatiserer samtidig de fleste af dine operationelle opgaver som korrekt planlægning af opgaver til fremtidige eller samme dag leveringer - hvilket giver dig tid til at gøre det, du er bedst til.

Auto Assignment feature allows you to cater to the on-demand deliveries. Simply add a task and leave the rest for Swiggy Clone. Our software automatically assigns the task to the nearest available agent/ driver, all tasks get scheduled in the most efficient manner for faster delivery, keeping the quality of food consistent.

Not only this, EatZX sends a push notification to the agents/drivers as soon as a task is assigned to them eliminating the scope of miscommunication. Notifications are also sent to the customers along with a tracking link by which a customer can track their delivery.

Swiggy Clone Food on Demand tillader en jævn informationsstrøm ved at få data i realtid, der inkluderer agenter/chaufførers placering, jobstatus og kundens feedback. Analytics og rapporter giver lederen mulighed for at tage datadrevne beslutninger og vækste forretningen, samtidig med at kunderne holdes glade.

Mad på efterspørgsel

Our Food Delivery app caters to the complete needs of food delivery market by deploying all the necessary food delivery models. Food Delivery Services offered by many other food delivery platforms have a very high operation cost but not with us as its very highly optimized solution.

Our solution can easily handle types of food delivery as the idea of conception is efficient online food delivery business model to help food delivery startups with web and mobile applications for the same.

Vores Uber eats-script og apps passer bedst til efterspørgselsforretninger med madlevering.

Indholdsbeskyttelse af DMCA.com
da_DKDanish