Gojek Clone Sonajek - Superb Go-Jek Clone Solution 2021 - SimTechnos
Tag kontakt -IN +919007068799 | USA +19144865492 | Whatsapp +917003713274
Gojek Clone SonaJek-Superb-GoJek-Clone-Solution
Ikke kategoriseret

Gojek Clone Sonajek – Fremragende Go-Jek Clone Solution 2021

GoJek Clone SonaJek

Well, here’s your chance to own the clone of the World’s biggest multi-service app and start making money from Start! The Gojek clone app features Taxi Rides, Food delivery, Grocery Delivery, Delivery Runner Services, Delivery Anything from Anywhere, Taxi Hailing, Wine Delivery, Bottled Water Delivery.

A host of over 62 other services including On Demand Sanitization, Beautician On-Demand Service, On-Demand Tow Truck Service, Doctor On Demand Service, Home Cleaning On-Demand Service etc. all packed into one.

In this Multi services on-demand App, you can add as many services starting from Taxi on Demand to the Home Cleaning services, Car Wash Services etc., to this and make whopping commissions through each ride/delivery or other services that are booked from the Gojek Clone App.

Not just that, you also get options like Food Delivery, Grocery Delivery etc on any other Merchant Delivery app along with the freedom to manage and control the categories as well as subcategories as per your convenience from the admin panel.

Vi præsenterer dig for alt i ét GoJek klon script with over 62+ services included in it apart from the usual Taxi, Rental and Delivery options. Services such as Massage, Beautician, Dog walking, Car Wash guides and many more can be added as per your preference.

This is the chance that every new entrepreneur is looking for. A single app that caters to all the needs will ensure a maximum number of bookings and thereby bring to you maximum returns and that too right from the first day! We are dedicated to helping you succeed and therefore here’s everything that we offer:

• Bruger iOS-app • Bruger Android-app • Brugerwebpanel • Driver/tjenesteudbyder iOS-app • Driver/tjenesteudbyder Android-app • Driver/serviceudbyder-webpanel • Butik iOS-app • Butik Android-app • Butikswebpanel • Brugerkiosk iOS-app • Bruger Kiosk Android App • Hotel/Turist Office Booking Panel • Hovedhjemmeside • Bruger webbaseret panel til Taxi Booking, Moto Booking, Fly Booking, Pakkeleveringsbestilling, Mad/dagligvare/Supermarked/osv Leveringsbestilling, Bilvask osv -Demand Services Bookings fra webstedet • Tjenesteudbyderens firmawebpanel • Organisationswebpanelet (dette er til virksomhedsprofil - taxabooking) • Fakturerings-/kontipanel • Dispatcherpanel (manuel reservation) • Administratorwebpanel til at administrere alle apps og websystemer, Betalinger, priser, brugere, udbyder, butikker, tjenester, rapporter, indstillinger og meget mere.

Over the Edge-funktioner:

Maskering af VOIP-opkaldsnummer
Sporing i realtid
Leveringsbekræftelse med kode eller underskrift
Ride Pool
Bompenge- eller andet afgiftssystem
DB Backup System
Multi-valuta
Flersproget
Multi-Country & City med variabel prissætning.

Det her vil holde dig til at tjene penge i enhver situation, da der er så mange tjenester i det, at den ene eller anden altid vil blive ved med at køre, som f.eks. under lockdown fase 4 tjenester var efterspurgte - mad, dagligvarer, medicin og læge, hvorimod taxa og andet ikke fungerede overhovedet.


Så det er ikke bare en løsning, men det støtter sig selv for at holde dig kørende og slappe af, når andre har det svært.

GoJek Clone SonaJek Insights

GoJek Clone SonaJek har alle de on-demand-tjenester, du overhovedet kan tænke på! Dette er din chance for at sikre din egen plads i branchen med alle aspekter dækket on-demand service baseret app, der vil give dine kunder adgang til en række forskellige slags tjenester, bare inden for rammerne af en enkelt app! Gojek Solution er ikke kun den mest konkurrencedygtige løsning for kunder for at få en nem måde at få tjenester leveret derhjemme, men fungerer også som en pålidelig vækstmulighed for tjenesteudbydere til at tjene uafhængigt.

Whether it is booking a cab, parcel delivery, satisfying your hunger or groceries online or hiring a handyman, this app is the most dependable, most precise solution in the market. To get more insight regarding the solution and its workflow, just take the live demo! It won’t cost you anything to check out GoJek Clone App!

I denne on-demand multi-service-app, ligesom Gojek, kan du tilføje ubegrænsede tjenester, begyndende fra Taxi on Demand til AC-reparationstjenester, bilvasketjenester osv., til dette og tjene en anstændig indkomst gennem hver tur/levering eller andre tjenester, der bliver udført fra Gojek Clone Sonajek App. Ikke bare det, du får også muligheder som Madlevering, Dagligvarelevering osv. på enhver anden Merchant Delivery-app sammen med friheden til at administrere og kontrollere hovedkategorierne såvel som underkategorier efter din bekvemmelighed fra adminpanelet.

Most of the development companies and their developed products claim a lot of things but when it comes to demo and delivery they become too strict and need all your details, not with us, we are sure of our solution that’s why we offer an open demo. Gojek Clone app is a powerhouse with a lot in its core, it sounds very complex, but we worked very hard to make it simple to use and generate service options and revenue without a sweat.

Covid19 has been harsh on all and has made us all understand that one service solution won’t help to keep up with the stream and aspirations of people, with gojek clone sonajek solution this won’t affect adversely and will keep you robust. The opportunity that it offers enables people to increase the scope of service which in turn will expand the income opportunities and offer customers to get all services under one roof and get them faster and more efficiently. It’s like a boon to the App Solutions Terminology itself.

We know we have repeated the terms of multi-service and unlimited services and convenience multiple times, but believe us it’s more than you actually need and we put it all in the right order and place to ensure that you don’t have to worry ever.

Indholdsbeskyttelse af DMCA.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDanish