Tag kontakt -IN +917003713274 | USA +19144865492 | Whatsapp os nu
Gojek Clone SonaJek-Superb-GoJek-Clone-Solution
Ikke kategoriseret

Gojek Clone Sonajek – Fremragende Go-Jek Clone Solution 2021

GoJek Clone SonaJek

Nå, her er din chance for at eje klonen af verdens største multi-service app og begynde at tjene penge fra Start! Det Gojek clone app byder på taxakørsel, madlevering, købmandslevering, levering af løbere, levering af alt fra hvor som helst, taxaudlevering, vinlevering, levering af flaskevand.

Et væld af over 62 andre tjenester, herunder On Demand Sanitization, Kosmetolog On-Demand Service, On-Demand Tow Truck Service, Doctor On Demand Service, Home Cleaning On Demand Service osv. alt sammen pakket i én.

I denne Multi-services on-demand-app kan du tilføje lige så mange tjenester, der starter fra Taxi on Demand til Home Cleaning Services, Car Wash Services osv., til denne og lave kæmpe kommissioner gennem hver tur/levering eller andre tjenester, der bestilles fra Gojek Clone-appen.

Ikke bare det, du får også muligheder som Madlevering, Dagligvarelevering osv. på enhver anden Merchant Delivery-app sammen med friheden til at administrere og kontrollere kategorierne såvel som underkategorier, som det passer dig, fra adminpanelet.

Vi præsenterer dig for alt i ét GoJek klon script med over 62+ tjenester inkluderet i det bortset fra de sædvanlige taxa-, leje- og leveringsmuligheder. Tjenester såsom massage, kosmetolog, hundeluftning, bilvask-guider og mange flere kan tilføjes efter dine præferencer.

Dette er den chance, som enhver ny iværksætter leder efter. En enkelt app, der imødekommer alle behov, vil sikre et maksimalt antal bookinger og dermed give dig maksimalt afkast og det også lige fra første dag! Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at få succes, og derfor er her alt, hvad vi tilbyder:

• Bruger iOS-app • Bruger Android-app • Brugerwebpanel • Driver/tjenesteudbyder iOS-app • Driver/tjenesteudbyder Android-app • Driver/serviceudbyder-webpanel • Butik iOS-app • Butik Android-app • Butikswebpanel • Brugerkiosk iOS-app • Bruger Kiosk Android App • Hotel/Turist Office Booking Panel • Hovedhjemmeside • Bruger webbaseret panel til Taxi Booking, Moto Booking, Fly Booking, Pakkeleveringsbestilling, Mad/dagligvare/Supermarked/osv Leveringsbestilling, Bilvask osv -Demand Services Bookings fra webstedet • Tjenesteudbyderens firmawebpanel • Organisationswebpanelet (dette er til virksomhedsprofil - taxabooking) • Fakturerings-/kontipanel • Dispatcherpanel (manuel reservation) • Administratorwebpanel til at administrere alle apps og websystemer, Betalinger, priser, brugere, udbyder, butikker, tjenester, rapporter, indstillinger og meget mere.

Over the Edge-funktioner:

Maskering af VOIP-opkaldsnummer
Sporing i realtid
Leveringsbekræftelse med kode eller underskrift
Ride Pool
Bompenge- eller andet afgiftssystem
DB Backup System
Multi-valuta
Flersproget
Multi-Country & City med variabel prissætning.

Det her vil holde dig til at tjene penge i enhver situation, da der er så mange tjenester i det, at den ene eller anden altid vil blive ved med at køre, som f.eks. under lockdown fase 4 tjenester var efterspurgte - mad, dagligvarer, medicin og læge, hvorimod taxa og andet ikke fungerede overhovedet.


Så det er ikke bare en løsning, men det støtter sig selv for at holde dig kørende og slappe af, når andre har det svært.

GoJek Clone SonaJek Insights

GoJek Clone SonaJek har alle de on-demand-tjenester, du overhovedet kan tænke på! Dette er din chance for at sikre din egen plads i branchen med alle aspekter dækket on-demand service baseret app, der vil give dine kunder adgang til en række forskellige slags tjenester, bare inden for rammerne af en enkelt app! Gojek Solution er ikke kun den mest konkurrencedygtige løsning for kunder for at få en nem måde at få tjenester leveret derhjemme, men fungerer også som en pålidelig vækstmulighed for tjenesteudbydere til at tjene uafhængigt.

Uanset om det er at reservere en taxa, pakkelevering, stille din sult eller dagligvarer online eller hyre en handyman, er denne app den mest pålidelige og mest præcise løsning på markedet. For at få mere indsigt i løsningen og dens arbejdsgang, tag blot livedemoen! Det koster dig ikke noget at tjekke ud GoJek Clone App!

I denne on-demand multi-service-app, ligesom Gojek, kan du tilføje ubegrænsede tjenester, begyndende fra Taxi on Demand til AC-reparationstjenester, bilvasketjenester osv., til dette og tjene en anstændig indkomst gennem hver tur/levering eller andre tjenester, der bliver udført fra Gojek Clone Sonajek App. Ikke bare det, du får også muligheder som Madlevering, Dagligvarelevering osv. på enhver anden Merchant Delivery-app sammen med friheden til at administrere og kontrollere hovedkategorierne såvel som underkategorier efter din bekvemmelighed fra adminpanelet.

De fleste af udviklingsvirksomhederne og deres udviklede produkter hævder en masse ting, men når det kommer til demo og levering bliver de for strenge og har brug for alle dine detaljer, ikke hos os, vi er sikre på vores løsning, derfor tilbyder vi en åben demo. Gojek Clone-appen er et kraftcenter med meget i sin kerne, det lyder meget komplekst, men vi har arbejdet meget hårdt for at gøre det nemt at bruge og generere servicemuligheder og indtjening uden sved.

Covid19 har været hård mod alle og har fået os alle til at forstå, at én tjenesteløsning ikke hjælper med at følge med i folks strøm og forhåbninger, med gojek clone sonajek-løsning vil dette ikke påvirke negativt og vil holde dig robust. Den mulighed, det giver, gør det muligt for folk at øge omfanget af service, hvilket igen vil udvide indkomstmulighederne og tilbyde kunderne at få alle tjenester under ét tag og få dem hurtigere og mere effektivt. Det er som en velsignelse for selve App Solutions-terminologien.

Vi ved, at vi har gentaget vilkårene for multi-service og ubegrænsede tjenester og bekvemmelighed flere gange, men tro os, det er mere, end du faktisk har brug for, og vi placerer det hele i den rigtige rækkefølge og sted for at sikre, at du aldrig behøver at bekymre dig .

Indholdsbeskyttelse af DMCA.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDA