Tag kontakt -IN +917003713274 | USA +19144865492 | Whatsapp os nu
Courier Delivery Script & Apps
Ikke kategoriseret

Byg en app til kurerlevering efter behov

Fremkomsten af on-demand-applikationer har omdefineret kundebekvemmelighed. Revolutionen, der startede fra Uber, har nu spredt sig til forskellige brancher. 

Kurer levering er en af sådanne industrier, der også har transformeret sig på grund af konsekvenserne af on-demand-tjenester.

I tider, hvor online shopping og e-handel boomer, er det tidens behov for at imødekomme udfordringerne med øjeblikkelige leveringer med robuste kurerleveringstjenester. Og for at gøre det har du brug for en avanceret kurer- og pakkeleveringsapplikation, der består af alle de avancerede funktioner.

Det siger sig selv, at for at fremstå som en succesrig kurerleveringsvirksomhed skal du have en robust on-demand kurerleveringsløsning til din rådighed.

Men hvordan udvikler man en?

I denne artikel vil vi give dig en systematisk guide til, hvordan du udvikler din egen on-demand kurerleveringsapplikation.

Men før det, lad os se de forskellige forretningsmodeller for en kurerforretning. 

Typer af kurerleveringsapps baseret på forskellige forretningsmodeller

Der er mange forskellige forretningsmodeller at vælge imellem, når det kommer til at bygge en kurerleveringsapp. Et par af disse forretningsmodeller er nævnt nedenfor:

Ansøgning om post- og kurertjeneste

De virksomheder, der har indset vigtigheden af mobilapplikationen og efterfølgende har udnyttet den til deres fordel, følger denne forretningsmodel. Nogle prominente navne som FedEx og DPD bruger mobilapplikationer i deres pakke- og kurertjenester. 

Førstnævnte har også en separat mobilapplikation til levering samme dag. På samme måde har sidstnævnte et fuldgyldigt kundeadminpanel. Dette panel giver dem mulighed for at oprette forsendelser sammen med at udskrive etiketter til pakkerne.

Pakkesporingsaggregatorer

I denne type forretningsmodel akkumuleres data fra alle transportører på et tidspunkt. I denne forretningsmodel kræver virksomheden kun en enkelt applikation til sporing af alle pakkerne uanset transportør. Pakker kan tilføjes problemfrit ved at bruge dens ID. Desuden holder push-meddelelserne på appen kunden opdateret med hensyn til leveringsstatus.

Branded levering og integrerede løsninger

I denne type forretningsmodel bruger virksomhederne mobilapplikationer, der har ordresporingsfunktionen. Nogle online forhandlere vil også give et samlet omfang af vellykket levering. Den største fordel ved at bruge denne applikation er, at kunden får at vide, om pakken er klar til at blive afsendt, er blevet afsendt eller er leveret.

Mange forhandlere bruger disse mærkevarer pakke afleverery apps for at få et forspring i forhold til deres konkurrenter ved at give deres slutkunder gennemsigtighed og bekvemmelighed.

Uber-lignende markedsplads til pakkelevering

Udover at revolutionere taxabranchen, har Uber også sat en succesrig forretningsmodel, som mange industrier kan efterligne og opnå en fordel. Uber for kurerleveringsservice er en sådan emulering af denne forretningsmodel på kurerleveringsområdet.

Uber-lignende kurerforretning kan blive en stor succes, da de tidligere Uber for X-virksomheder har ry for at forstyrre de konventionelle eller traditionelle forretningsmodeller på tværs af brancher.

Vi forstod de forskellige forretningsmodeller, lad os nu fokusere på, hvordan man bygger en kurerleveringsapplikation.

Sådan bygger du en on-demand kurerleveringsapp

Uanset hvilken tilgang eller forretningsmodel du vælger, bliver det aldrig nemt at bygge din egen on-demand pakkeleveringsapp. Til det skal du tage flere beslutninger i den rigtige rækkefølge, som er nævnt nedenfor.

Vælg en passende forretningsmodel

Det første skridt er at vælge den bedst egnede forretningsmodel. Vi har allerede nævnt de store forretningsmodeller, der bruges i on-demand kurerforretningen. Du skal vælge, om du vil gå efter en mærkevareforhandlerforsendelsesapp, posttjenesteapp eller on-demand pakkeleveringsapp.

For at træffe det korrekte valg bør du overveje flere faktorer som dine forretningsspecifikationer, målgruppe, langsigtede mål, tilgængelige ressourcer og mange flere.

Angiv dine forretningsmål og krav

Der er mere til at starte en on-demand kurertjeneste end blot at udvikle en mobilapp. Du skal forstå de særlige forhold, muligheder og krav i din forretningsmodel.

Du skal også overveje forskellige faktorer, såsom din leveringstjenestes geografi. Du skal finde svar på spørgsmål som:

  • Vil det kun være operationelt i én by, et helt land eller på verdensplan?
  • Hvilken leveringstype vil du tilbyde?
  • Hvad er den gennemsnitlige pakkestørrelse, vægt og emballagetype, du foretrækker?

Svar på alle disse spørgsmål vil have en direkte indflydelse på omfanget og funktionaliteten.

Identificer det korrekte omfang af funktioner

Efter at have gennemført alle de teoretiske aspekter, kan du begynde at arbejde med den praktiske implementering af dit koncept. Du kan starte med at prioritere dine krav og dokumenter. Her kan du oprette en funktionel specifikation for at sætte alle dine krav.

Omfanget og funktionaliteten af dit produkt kan variere afhængigt af dine specifikationer og forretningsmodeller. Der er dog få grundlæggende og skal have funktioner i kurer- og pakkeleveringsapplikationer. Lad os tage et kig på dem.

Skal have funktioner til din kurerleveringsansøgning

Admin chat

Denne funktion giver administratoren mulighed for at chatte med brugeren såvel som leveringsmanden for at forbedre servicekvaliteten og kundetilfredsheden. Denne funktion hjælper med at opretholde kontinuerlig kommunikation med både leveringsdrenge og kunder.

Premium levering

Ved hjælp af denne funktion kan brugeren kræve en hurtigere levering. For denne service skal brugeren betale en ekstra pris end for en normal levering.

Emballage muligheder

Brugeren kan også anmode om emballering med denne funktion. Emballeringsfunktionen sikrer, at brugerens pakke er pakket ind for at forhindre eventuel skade under forsendelse. Priserne på emballagen kan variere afhængigt af pakkestørrelsen.

Sporing i realtid

Sporing i realtid er en af de vigtigste funktioner i pakke- og kurerleveringstjenesten. Denne funktion er fælles for administrationspanelet, driverappen og kundeappen. I kundeappen kan brugeren spore placeringen og status for deres pakke i realtid. 

Denne sporingsfunktion spiller en vigtig rolle i at øge kundetilfredsheden, da den giver brugeren en forsikring om, at deres pakke bliver leveret.

På samme måde hjælper denne funktion også administratoren med at matche den nærmeste driver, der er tilgængelig til levering af pakken. Desuden understøtter det flere ruter, som giver brugeren mulighed for at tilføje flere adresser på listen. 

Denne funktion hjælper også afsendere, da de kan vælge leveringsadresse og afhentningssted med præcision.

Push-meddelelser

Push-meddelelser hjælper brugerne med at modtage liveopdateringer af deres leveringsstatus direkte fra appen. Disse push-meddelelser giver brugerne vital information, såsom det aktuelle leveringsstadium, estimeret leveringstidspunkt og en ændring i leveringstidspunktet, hvis nogen.

Ikke kun dette, brugerne modtager også kontaktoplysningerne på chaufføren og afsenderen gennem disse meddelelser.

Push-meddelelser er også et vigtigt middel til engagement blandt de involverede parter. Push-notifikationer bruges til at informere kunderne om forskellige tilbud og kampagner. Dette spiller en vigtig rolle i kundefastholdelse.

Betalings gateway

Betalingsgateway er en anden nøglefunktion, som du skal inkludere i din on-demand kurerleveringsapp. Betalings-gateways som f.eks. top-up tegnebøger og kredit-/betalingskort, bankoverførsler bør integreres i systemet.

Denne betalingsgateway giver brugeren flere betalingsmuligheder såsom efterkrav, kort og pung.

Ikke kun dette, med denne funktion modtager brugerne også en digital kvittering for regningen, der har alle de vigtige oplysninger som tidspunkt og dato for levering, ordre-id, varebeskrivelse, forsendelsesomkostninger osv.

Vurdering og anmeldelse

Denne funktion giver kunden mulighed for at bedømme tjenesten og skrive en anmeldelse på grundlag af deres oplevelse. Bedømmelser og anmeldelser er vigtige funktioner, da det hjælper dig med at introspektere dine tjenester.

Belønninger og tilbud

Belønninger og tilbud er en smart måde at tiltrække dine kunder sammen med at annoncere for dine tjenester. At tilbyde personlige belønninger får din kunde til at føle sig speciel og øger dermed kundeloyaliteten.

App udvikling

Nu, hvor du har besluttet dig for forretningsmodellen og hovedfunktionerne, er det tid til at begynde at udvikle din egen kurerleveringsapp.

Udviklingen af din on-demand kurerleveringsapp vil omfatte UI/UX-design, test og teknik. Det eneste, der ville afvige, er den teknologiske stak og værktøjer, som du ville vælge til din applikation.

Der er to måder at gribe appudvikling an på:

  • Lej dit eget in-house team til udvikling af mobilapps.
  • Find en passende, velrenommeret og erfaren teknologiudbyder, der vil tage sig af hele din mobilapplikationsudvikling.

At gå efter den anden mulighed er gavnligt og praktisk, hvis du ikke har den nødvendige erfaring eller tekniske baggrund for at håndtere softwareudviklere, designere osv.

Den anden mulighed er også nyttig, hvis du har svært ved at ansætte lokale udviklere. Du kan blot stole på fagfolk, der har dygtige færdigheder og erfaring i alle aspekter som udvikling, design og test.

Start MVP, lær og forbedre

En almindelig fejl, som mange mennesker begår, er at gå efter den fuldgyldige ansøgning i første omgang. Den mere fornuftige beslutning ville være at prioritere funktionerne og omfanget af projektet for at udvikle det mindste levedygtige produkt (MVP).

Når MVP'en er live i Google Play eller Apple Store, kan du få værdifuld indsigt i form af brugerfeedback. Ikke nok med dette, du kan også modtage indsigtsfulde data fra rapporter og analyser, der kan guide dig til at træffe indsigtsdrevne forretningsbeslutninger.

Bortset fra få væsentlige aktiviteter efter lanceringen af appen, bør du være forberedt på løbende løbende forbedringer og opdateringer.

Kritiske faktorer at overveje for udvikling af kurerleveringsapp

For at få succes som kurerleveringsfirma er det ikke nok at udvikle en kurerleveringsapp. Du skal også overveje flere andre faktorer for at få din virksomhed til at lykkes.

Markedsfør din app

Det er ikke nok at starte en app. Du skal aggressivt promovere det ved hjælp af forskellige medier som sociale medieplatforme, trykte medier, tv, forbindelse osv. Dit mål bør være at skabe nysgerrighed blandt brugerne, før det lanceres.

Etabler relationer til din målgruppe

Det er vigtigt, at du hurtigt identificerer din målgruppe og gør en indsats for at etablere et stærkt kundeforhold til dem. Til gengæld får du værdifuld feedback, der kan hjælpe dig med at booste din forretning.

Tiltræk kunder med tilbud

Du kan tiltrække nye kunder ved at give dem lukrative kampagner og tilbud. Du er nødt til at strategisere og tænke over, hvilken slags tilbud der vil tiltrække din målgruppe. Til dette kan du prøve en række tilbud eller en kombination af dem for at se, hvilken der virker.

Handle efter feedback

Feedback er af afgørende betydning, da det hjælper dig med at se alle dine efterslæb, hvad angår kundeservice. For at blive ved med at forbedre dig skal du omgående handle på al din brugers feedback.

Tilpassede beskeder

Send tilpassede beskeder til dine kunder vedrørende alle tilbud og kampagner. Disse budskaber hjælper med effektivt kundeengagement. Sørg dog for, at du sender begrænsede beskeder, så det ikke generer dine brugere.

Prisen for en on-demand kurerleveringsansøgning 

For at bestemme omkostningerne ved en on-demand kurerleveringsansøgning er det vigtigt at forstå, at det afhænger af en række faktorer. Nedenfor er et par af de afgørende faktorer, der påvirker omkostningsestimatet for udvikling af en kurerleveringsapp.

  • Mobilappudviklingsfirmaet, som du vil hyre til appdesign og udvikling.
  • Hvilken mobil platform går du efter? Er det iOS, Android eller begge dele? Du kan vælge en hvilken som helst platform eller begge dele efter dit behov.
  • Efter lancering af klienttjenester, som du har brug for fra dit mobilappudviklingsfirma.
  • Hvilket sæt funktioner ønsker du at inkorporere i din kurerleveringsansøgning?
  • Vil du bygge en MVP eller en fuldgyldig applikation? 

I betragtning af alle ovenstående faktorer har vi fundet ud af, at den anslåede pris for en kurerleveringsansøgning vil være omkring $16K til $24K USD.
Men hos os kan du sænke det til kun $1000 til $3000 USD.

Konklusion

I nutidens æra af teknologiske fremskridt er kurerleveringsapplikation sjælen i enhver kurer- og pakkeleveringsvirksomhed. Det er dog ikke nok blot at udvikle en kurer- og pakkeleveringsapplikation. Der er mange ting, du skal overveje, som allerede er blevet diskuteret på bloggen.

Jeg håber, at denne blog giver dig en krystalklar guide til udvikling af kurer- og pakkeleveringsapp. For mere sådant indsigtsfuldt indhold, fortsæt med at læse dette rum.

Indholdsbeskyttelse af DMCA.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

da_DKDA