Tag kontakt -IN +917003713274 | USA +19144865492 | Whatsapp os nu
Uber Clone App og Script
Ikke kategoriseret

Bedste Uber Clone App og script til din virksomhed i 2021!

Uber Clone-app og script får dig til at bevæge dig!

Uber Clone App and Script er en on-demand taxabooking-software, der hjælper med at udvide forretningens rækkevidde ved at levere ride-hailing-tjenester til kunder når som helst. Det understøtter virksomheden med tilpassede moduler til at implementere enhver forretningsdimension. Den intuitive brugergrænseflade opfylder alle brugernes forventninger, og komplet teknisk support løser eventuelle problemer vedrørende løsningen.

Dette fører yderligere til højere indtægtsgenerering og flere forretningsmuligheder for at skaffe flere kunder. Hvis du er en iværksætter eller virksomhedsejer og ønsker at starte din ride-hailing-virksomhed online, leverer vi en hvid-label Uber Clone App og Script-løsning til enhver række af virksomheder.

Uber clone script er en ride-hailing app-løsning, der giver en virksomhed mulighed for at lancere sin taxi-booking-support online. Det hjælper kunder med at finde ture, når det passer dem, og hjælper chaufførerne med at tjene ved at gennemføre de ture, som brugerne har anmodet om. Apps er bygget med native Android- og iOS-platforme med de nødvendige funktioner, der opdateres når som helst for at imødekomme fremtidige markedskrav.

Vi hos Simtechnos Inc forstår kundens demografi og udvikler en uber klone app til at opfylde forretningsbehov. Løsningen har til formål at forbinde virksomheden med kunderne nemt og levere tjenester effektivt med dedikerede apps og paneler til kunder, chauffører og administratorer af virksomheden, som alle tilgås fra smartskærmene.

Hvis du er træt af at prøve Uber Clone App og Script, der bare ikke matcher din virksomheds forventninger, så har vi gode nyheder til dig!

Den bedste uber clone app er endelig på markedet. App, der kan tilpasses, så den passer til dine præcise forretningskrav, udviklet for at sikre, at din virksomhed er en komplet succes, uanset hvor du er i verden!

Få fingrene i den helt nye og forbedrede Uber Clone App og Script STaxi Omni. Appen er blevet specifikt modificeret, så den passer til markedets aktuelle krav. Med topfunktioner såsom i ap-pung, integration i lokal valuta, mulighed for chat i appen, GPS-sporing, rapporter, der kan downloades og meget mere, er dette den bedste Uber Clone taxa-app på markedet.

Vores team af dedikerede udviklere har lavet appen sådan, at hvis brugeren ønsker det, kan de foretage en reservation direkte fra hjemmesiden! Hvad mere er, med den globale coronavirus CoVid 19-pandemi i tankerne, har vores team sammensat nogle CoVid 19-sikkerhedsfunktioner, der hjælper føreren, rytteren og app-ejeren med at overholde CoVid-normerne korrekt for at sikre, at spredningen af virussen kan bremses. . Disse funktioner inkluderer ansigtsmaskebekræftelse, mulighed for begrænset pladsreservation, aflysning af tur og mere.

Godkendt i Google Play Store og Apple App Store, vores Uber Clone App og Script udvikling er 100% responsiv og fungerer fejlfrit på alle de personlige digitale assistenter som iPhone, iPad, Android smartphoneenheder, Android Tablets osv. White-Label Uber Clone Scriptet inkluderer :

Hovedwebsted (Inkluderer taxabestilling fra websted)
Rider iOS-app
Rider Android-app
Rider Web Panel
Driver til iOS-app
Driver Android app
Driver webpanel
Kiosk Android-app (valgfrit)
Kiosk iOS-app (valgfrit)
Webpanel for Taxiselskaberne
Afsenderpanel
Faktureringsadministratorpanel
Administratorpanel – Et interaktivt admin-webpanel til at aktivere styring og drift af appen, som inkluderer oplysninger om passageren, priserne, chaufførerne, de foretagne betalinger osv.

Vores team har dedikeret sig til at udvikle en app, der sikrer, at du aldrig behøver at bekymre dig om web- og appsiden af din virksomhed. Buketten af avancerede funktioner inkluderer sprog- og valutatilpasning, der giver dig mulighed for at sikre, at du kan starte din virksomhed hvor som helst i verden.

Men vent! Det er ikke alt. Der er et væld af andre funktioner, der hjælper dig med at finde succes på ingen tid. Hvis du er ivrig efter at lære mere om yderligere 'Add-Ons', skal du bare skrive til os, så vender vi gerne tilbage til dig.

Uber Clone App og Script Avancerede funktioner:

Begrænset passagergrænse
Begrænsning af antallet af passagerer
Chaufføren kan begrænse passagersædet afhængigt af regeringens politikker vedrørende COVID19. For eksempel kan en hatchback-bil rumme 5 passagerer, men på grund af pandemi og social distancering er den blevet begrænset til 3.

Bekræftelse af ansigtsmaske
Bekræftelse af ansigtsmaske
Funktionen understøttes af den avancerede teknologi designet til at verificere, at chauffører bærer en ansigtsmaske, mens de er på tur, ved at klikke på selfies og uploade billedet gennem appen.

Sikkerhedstjekliste
CoVid 19 sikkerhedstjekliste
COVID19-sikkerhedstjeklisten vises, mens du bestiller rejsen. Dette sikrer, at både rytter og fører nøje følger det samme.

Sikkerhedsvurderinger og anmeldelser
Sikkerhedsvurderinger og anmeldelser
Appen beder rytteren om at give sikkerhedsvurderinger og anmeldelser baseret på sikkerhedsforanstaltninger, der er fulgt eller ej.

Forlystelsers grafiske status
Funktionen aktiverer rytteren ved at opdatere status for turen via grafiske ikoner via meddelelser i appen.

Aflysning af turen
Føreren og rytteren har begge fleksibilitet til at aflyse turen, hvis COVID19 sikkerhedsforanstaltninger ikke praktiseres.

Anvend vejafgiftsomkostninger manuelt
Begrænsning af antallet af passagerer
I nogle lande er der ingen vejafgifter at overveje. Under sådanne omstændigheder kan den funktion, som chaufføren tilføjer gebyrerne manuelt og tilføjes til fakturaen, når turen slutter.

Taxa takst beregninger 2 modeller
Begrænsning af antallet af passagerer
Vælg prisberegning baseret på:
Tillader rytteren at betale i henhold til den anslåede billetpris
Beregner billetprisen baseret på den vej, som rytteren har kørt

OTP-bekræftelse for at starte med turen
Begrænsning af antallet af passagerer
Chaufføren vil bede om OTP-bekræftelseskoden fra brugeren/rytteren for at begynde turen.

Stop Over Points
Funktionen giver dine brugere mulighed for at tilføje flere mellemlandingspunkter på turen. Det betyder, at din bruger kan indtaste en enkelt slutdestination og flere mellemstop over punkter, hvor taxaen vil sætte turen på pause for dem, hvis de skal hente ting på vejen, købe medicin og så videre.

En funktion som denne gør det meget nemt for dine brugere at rejse i fred uden at bekymre sig om at tage flere roadtrips for at få tingene gjort på vej til deres destination.

Slut på DAGSTUR
Denne funktion er specielt introduceret på driversiden af applikationen. Det gør det muligt for chaufførerne at angive deres endelige destination for dagen (eller det sted, hvor de er på vej hen) og afhente ture på vej dertil.

OPKALDSMASKERING
Denne Uber-klonefunktion giver dine ryttere og chauffører mulighed for at ringe til hinanden med et fingertryk på deres smartphones uden at afsløre det originale nummer på nogen af parterne. Dette hjælper med at opretholde brugernes privatliv. Dine kvindelige passagerer og kvindelige chauffører vil takke dig for at sætte deres interesser først!

FORSIKRING indberetninger
Vi tilbyder en særlig forsikringsrapport, som du kan få adgang til fra Admin Panel. Rapporten skal kunne eksporteres i form af et Excel-regneark. Her vil du være i stand til at få en idé om tid og distance for en bestemt dag, i en uge eller endda en måned, som dine chauffører rejste, før de gjorde sig tilgængelige på appen for at acceptere ture, efter at have accepteret turen og efter at have startet turen .

LEJ EN TAXA
Få en taxaudlejningsfunktion i din Uber Like Taxi Booking App. Kunderne kan leje taxaen på timebasis såvel som på afstand. Ved at tilføje både taxikørselsbooking og -udlejningsfunktioner i en enkelt app vil du generere større indkomst, der dækker massepublikum, hvilket betyder bedre synlighed og forbedrede placeringer på søgemaskinerne.

Hvordan starter man Uber Clone App og Script?

1 Kontakt os om dit krav til On-Demand Cab Booking App via e-mail, chat eller opkald. Vi vil forstå dine krav til kabineservice og sende dig detaljerne om appen fuldstændigt. Vi giver dig LIVE WORKING DEMO, der giver dig en bedre forståelse af appen.

2 Når du har set demoen af appen og er tilfreds med den, kan du afgive en ordre hos os.

3 Vi vil udpege en dedikeret projektleder til dig, som tager sig af hele appen for dig lige fra begyndelsen til appsene lanceres.

4 Teamet begynder at arbejde på en white label taxa-app med dit logo, varemærke, valg af sprog og valg af valuta.

5 Efter denne proces er appen stort set klar. For at bekræfte med dig giver vi dig en fungerende demo af din app med din tekst, billeder, indhold, logo osv. Efter din godkendelse går vi videre og starter disse apps i Play Store og Apple App Store.

6 Hurra! Din taxabooking-app er live og kan begynde at tjene penge til dig med det samme!7Når vi har lanceret uber-app-klonen og leveret dem til dine servere, vil vi også udlevere uber-klonens kildekode til dig.

Så hvad venter du på, tjek vores demo i dag og kom i gang med Uber Clone App & Script!

Indholdsbeskyttelse af DMCA.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDA