Tag kontakt -IN +917003713274 | USA +19144865492 | Whatsapp os nu
Glovo Clone App
Ikke kategoriseret

Glovo Clone App – nr. 1 til at dominere leveringsbranchen.

Glovo Clone-app - Ved at gå fra måneder til måneder er måden at levere on-demand leveringstjenester blevet moderniseret. Ja, det er ingen overraskelse, at sådanne apps omformer verden og tilbyder øjeblikkelig adgang til kunder med lethed.

I dag er bekvem madbestilling ikke en luksus, det bliver en nødvendighed for fødevarevirksomheden, da det er den eneste måde at opretholde denne stærkt konkurrenceprægede industri. 

Lad os tage et kig på omfanget af online-mad-, dagligvare- og leveringsforretningen

For et årti siden var en fødevarevirksomhed en fantastisk platform, hvor kunder kan lide at besøge restauranten og nyde deres tjenester. Som tiden skrider frem, og situationen som Covid-19-pandemien kræver, kan de faktisk godt lide at benytte muligheden for online madbestilling. 

Derfor er det vigtigere at tage hensyn til kundernes præferencer for at forbedre forretningen. På grund af disse grunde er online madlevering blevet en af de hurtigst voksende virksomheder i nyere tid. 

Nettoværdien af onlinefødevaremarkedet i 2020 er $543 milliarder. Det blev konstateret, at dens nettoværdi i 2016 er $322 mia. Det er tydeligt, at det har oplevet massiv vækst med en årlig vækstrate på 14.6%. 

Det forventes, at denne industri vil skalere op til tilføjelsen af $200 milliarder i 2025. Næsten mere end 60% af amerikanere foretrækker at bestille mindst en gang om ugen.  

Glovo – En populær spansk On-Demand Delivery App


Madbestillings- og leveringsapps får madelskere til nemt at bestille deres yndlingsmad fra lokale restauranter. De er mere komfortable og bekvemme til at få deres ordre leveret med det samme ved deres dørtrin. Nogle populære apps til madlevering på markedet er Glovo, UberEats, Postmates, Doordash, Zomato, Swiggy, og så videre. Blandt disse, lad os se mere om Glovo clone app i denne blog.

Glovo er en populær spansk on-demand leveringsapp, der blev lanceret i 2015 af Oscar Pierre i Barcelona. Det var forankret i 26 lande og over 288 byer med 20.000 partnere og 50.000 chauffører til levering af ordrer på cykel og motorcykel. Ved at bruge Glovo-klonappen bestiller folk fra Spanien, Italien og Portugal alt som mad, blomster, dagligvarer, medicin og andre varer.

Det har hævet sin fond til $513 millioner fra mere end 28 investorer. På kort tid har det vundet enorm popularitet og lykkedes i denne branche. Mange iværksættere og startups overvejer således at vælge en app som Glovo. 

Hvorfor vælge Glovo Clone-appen?

Bekvemmeligheden ved at bestille mad med det samme ved hjælp af en on-demand leveringsapp som Glovo gør, at kunderne foretrækker dette oftere. Som tidligere nævnt er leveringsindustrien vokset eksponentielt ved at bygge bro mellem online- og offlineverdenen. For at vokse din virksomhed i onlineverdenen vil det således være bedre at investere i Glovo-klonappen. Der er flere fordele at udnytte, mens du laver en app. Et par af fordelene er angivet nedenfor.

  • Reducer driftsomkostningerne
  • Øg kundernes engagement
  • Forbedret online synlighed
  • Opbyg kundeloyalitet
  • Øg mærkegenkendelse
  • Let at imødekomme kundens efterspørgsel 
glovo klone app
glovo klone app

Nøglefunktioner, der skal inkluderes i Glovo App Clone

Generelt består on-demand leveringsapps af tre moduler/paneler, nemlig Kundens app, Partners app og Delivery app. Disse tre er vigtige for, at Glovo-lignende app kan fungere effektivt. Lad os tage et kig på nogle af de vigtigste funktioner, der skal inkluderes i disse tre moduler. 

Bestil hvad som helst

Brugere har forskellige muligheder at vælge fra de tilgængelige butikker og restauranter. Bestil derefter alt, hvad de ønsker inden for få tryk. Når de har afgivet en ordre, vil en nærliggende leveringsperson levere ordren til dem inden for en fastsat tid. 

Vælg placering

Brugerne skal angive deres aktuelle adresse for levering af de bestilte varer. De skal sikre den indtastede placering, før de foretager en betalingstransaktion via appen. 

Registrering

Denne funktion giver brugerne mulighed for at registrere sig med appen ved hjælp af et e-mail-id og et telefonnummer. Eller også kan de tilmelde sig ved hjælp af en populær social mediekonto som Facebook. Denne funktion i partner-appen vil gøre det lettere for restauranterne/butikkerne at fuldføre onboarding-processen på disken.

Ordresporing

Denne funktion i partner-appen giver restauranterne mulighed for at kontrollere den aktuelle status for ordren. Derudover vil denne funktion i kundeappen lade kunderne spore ordrestatus. 

Chat i appen

Leveringspersonen kan kommunikere med kunderne ved hjælp af denne funktion. Restauranten/butiksejeren kan også få forbindelse med leveringspersonen.   

Bedømmelser

Appen giver brugerne mulighed for at dele deres oplevelser ved at give en vurdering til tjenesten. Gennem vurdering og anmeldelser kan de give udtryk for, om de kunne lide tjenesten eller ej. 

Opdateringer i realtid

Appen sender en besked til kunderne om ordreopdateringer via push-beskeder. Leveringspersonen vil også få opdateringer om leveringen. Du kan holde dine appbrugere mere engagerede ved at sende tilbud og tilbud. 

Den komplette arbejdsgang for Glovo-klonappen:

1. Kunder logger ind på appen ved at bruge deres loginoplysninger

2. Søg og afgiv deres ordrer fra den ønskede restaurant

3. Restauranten modtager ordreanmodningen fra kunderne og har mulighed for at acceptere/afvise anmodningen

4. Når den er accepteret, vil appen automatisk tildele ordreanmodningen til den nærliggende leveringspartner

5. Leveringspartner har også mulighed for at acceptere/afvise anmodningen

6. Efter accept, vil leveringspartneren kunne modtage ordren fra restauranten

7. Leveringspartner modtager kundens placering og når deres placering ved hjælp af Google map navigation

8. Kunden kan spore deres ordre, indtil den bliver leveret til deres lokation

9. Leveringen foretages af leveringspartneren

10. kunder kan bedømme både restauranter og leveringspartnere ud fra madkvalitet og ordreoplevelse

11. Leveringspartneren kan også vurdere kunderne ud fra deres leveringsoplevelse.

Aspekter at overveje under udvikling af en On-Demand Delivery App som Glovo


Vi har set alle de nødvendige funktioner til at tilføje til Glovo-like-appen. Lad os nu tale om de vigtige aspekter, der skal overvejes under udviklingsprocessen for Glovo klonapp.

Korrekt research

Før du kaster dig ud i denne industri, er du nødt til at udføre ordentlig forskning om industrien, da du vil få en klar oversigt over den. Udover dette, undersøg din målgruppe og konkurrenter. Det er de nødvendige ting at overveje, når du sætter foden i den konkurrenceprægede industri. Noter de funktioner, du skal tilføje til din app, og kom op med nye funktioner, der appellerer til dine målgrupper. Vigtigst af alt, bør du have en Unique Selling Proposition (USP). 

Vælg en passende forretningsmodel

Du skal vælge en passende forretningsmodel, som om du vil starte en restaurant eller fungere som en aggregator. Beslut dig for, om du skal have din egen leveringskanal eller samarbejde med leveringspartnere. Disse beslutninger hjælper med at planlægge dit budget i overensstemmelse hermed for at investere i app-udviklingsprocessen.

Vælg en passende indtægtsmodel

Udover at vælge en forretningsmodel, skal du koncentrere dig om at vælge den rigtige indtægtsmodel til din virksomhed. I tilfælde af Glovo opkræver de op til 70-75% af beløbet fra deres partnere som et kommissionsgebyr. Du kan indstille en bestemt procentdel af kommissionsgebyret for at opkræve dine partnere.

På trods af dette kan du opkræve et leveringsgebyr hos kunderne. Da der findes forskellige indtægtsmodeller, kan du vælge den rigtige model til din virksomhed. 

Beslut dig for funktionaliteten og funktionerne i din on-demand leveringsapp

Det er nødvendigt at færdiggøre appens funktionalitet og koncentrere sig om funktionssæt-integration. Der er få funktioner, der er vigtige for on-demand leveringsappen. Du kan også overveje at integrere nye funktioner for at tiltrække flere kunder. Sørg for at tage højde for nogle få af de funktioner, som dine konkurrenter ikke tilbyder.

Forbind med et mobilappudviklingsfirma

Det anbefales at henvende sig til en velerfaren app-udviklingsvirksomhed. Prototyping er den indledende fase, da virksomheden bygger en prototype, når de forstår din forretningsidé og de funktioner, du skal integrere. Det er det oprindelige applikationsskærmdesign.

Efter at have godkendt prototypen, flytter de med et UI/UX-design. Sørg for, at din apps UI/UX-design er tiltalende og enkelt. Næste skridt er at udvikle appen, da det tager lang tid. Når appen har bestået kvalitetstesten, er den klar til lancering. 

Hvad koster det at udvikle Glovo Clone-appen?

Det er vigtigt at kende omkostningerne ved at udvikle Glovo-klonen, før du sætter foden ind i on-demand leveringsbranchen. Da omkostningerne er et variabelt element, afhænger det af forskellige faktorer. Niveauet af appkompleksitet og funktionssætintegration er de to primære faktorer, der påvirker appudviklingsomkostningerne.

Andre faktorer inkluderer UI/UX-design, udviklingsteam, placering og tidsramme. Typisk varierer omkostningerne afhængigt af de individuelle forretningsbehov. Kontakt os for at få en nøjagtig prisdetaljer for udvikling af Glovo app-klonen.

Sidste bemærkning

Før eller siden vil hele verden være vidne til en ændring ved at skifte fra traditionel forretning til virtuel eksistens. Ja, dette kan være muligt med on-demand leveringsapps. Der er ingen grund til at træde ud af hjemmet for at købe det vigtigste til hverdagen. Når du sigter efter at udvikle en on-demand leveringsapp, kan du gå efter en tilpasset færdiglavet Glovo klone script app løsning der gør det nemmere for dig at starte din app med det samme

Indholdsbeskyttelse af DMCA.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

da_DKDA