Glovo Clone App - nr. 1 til at dominere leveringsbranchen. - SimTechnos
Tag kontakt -IN +919007068799 | USA +19144865492 | Whatsapp +917003713274
Glovo Clone App
Ikke kategoriseret

Glovo Clone App – nr. 1 til at dominere leveringsbranchen.

Glovo Clone App – Passing down from months to months, the way to provide on-demand delivery services has been modernized. Yes, it is no surprise that such apps are reshaping the world and offers instant access to customers with ease.

Nowadays, convenient food ordering is not a luxury, it becomes a necessity for the food business as it is the only way to sustain this heavily competitive industry. 

Lad os tage et kig på omfanget af online-mad-, dagligvare- og leveringsforretningen

For et årti siden var en fødevarevirksomhed en fantastisk platform, hvor kunder kan lide at besøge restauranten og nyde deres tjenester. Som tiden skrider frem, og situationen som Covid-19-pandemien kræver, kan de faktisk godt lide at benytte muligheden for online madbestilling. 

Derfor er det vigtigere at tage hensyn til kundernes præferencer for at forbedre forretningen. På grund af disse grunde er online madlevering blevet en af de hurtigst voksende virksomheder i nyere tid. 

Nettoværdien af onlinefødevaremarkedet i 2020 er $543 milliarder. Det blev konstateret, at dens nettoværdi i 2016 er $322 mia. Det er tydeligt, at det har oplevet massiv vækst med en årlig vækstrate på 14.6%. 

Det forventes, at denne industri vil skalere op til tilføjelsen af $200 milliarder i 2025. Næsten mere end 60% af amerikanere foretrækker at bestille mindst en gang om ugen.  

Glovo – En populær spansk On-Demand Delivery App


Madbestillings- og leveringsapps får madelskere til nemt at bestille deres yndlingsmad fra lokale restauranter. De er mere komfortable og bekvemme til at få deres ordre leveret med det samme ved deres dørtrin. Nogle populære apps til madlevering på markedet er Glovo, UberEats, Postmates, Doordash, Zomato, Swiggy, og så videre. Blandt disse, lad os se mere om Glovo clone app i denne blog.

Glovo is a popular Spanish on-demand delivery app that was launched in 2015 by Oscar Pierre in Barcelona. It was rooted in 26 countries and over 288 cities with 20000 partners and 50000 drivers for delivering orders by bicycle & motorcycle. Using the Glovo clone app, people from Spain, Italy, and Portugal order everything like food, flowers, groceries, medicine, and other goods.

It has raised its fund to $513 million from more than 28 investors. In a short span, it has gained immense popularity and succeeded in this business. Thus, many entrepreneurs and startups are considering opting for an app like Glovo. 

Hvorfor vælge Glovo Clone-appen?

Bekvemmeligheden ved at bestille mad med det samme ved hjælp af en on-demand leveringsapp som Glovo gør, at kunderne foretrækker dette oftere. Som tidligere nævnt er leveringsindustrien vokset eksponentielt ved at bygge bro mellem online- og offlineverdenen. For at vokse din virksomhed i onlineverdenen vil det således være bedre at investere i Glovo-klonappen. Der er flere fordele at udnytte, mens du laver en app. Et par af fordelene er angivet nedenfor.

  • Reducer driftsomkostningerne
  • Øg kundernes engagement
  • Forbedret online synlighed
  • Opbyg kundeloyalitet
  • Øg mærkegenkendelse
  • Let at imødekomme kundens efterspørgsel 
glovo klone app
glovo klone app

Nøglefunktioner, der skal inkluderes i Glovo App Clone

Generelt består on-demand leveringsapps af tre moduler/paneler, nemlig Kundens app, Partners app og Delivery app. Disse tre er vigtige for, at Glovo-lignende app kan fungere effektivt. Lad os tage et kig på nogle af de vigtigste funktioner, der skal inkluderes i disse tre moduler. 

Bestil hvad som helst

Brugere har forskellige muligheder at vælge fra de tilgængelige butikker og restauranter. Bestil derefter alt, hvad de ønsker inden for få tryk. Når de har afgivet en ordre, vil en nærliggende leveringsperson levere ordren til dem inden for en fastsat tid. 

Vælg placering

Brugerne skal angive deres aktuelle adresse for levering af de bestilte varer. De skal sikre den indtastede placering, før de foretager en betalingstransaktion via appen. 

Registrering

Denne funktion giver brugerne mulighed for at registrere sig med appen ved hjælp af et e-mail-id og et telefonnummer. Eller også kan de tilmelde sig ved hjælp af en populær social mediekonto som Facebook. Denne funktion i partner-appen vil gøre det lettere for restauranterne/butikkerne at fuldføre onboarding-processen på disken.

Ordresporing

Denne funktion i partner-appen giver restauranterne mulighed for at kontrollere den aktuelle status for ordren. Derudover vil denne funktion i kundeappen lade kunderne spore ordrestatus. 

Chat i appen

Leveringspersonen kan kommunikere med kunderne ved hjælp af denne funktion. Restauranten/butiksejeren kan også få forbindelse med leveringspersonen.   

Bedømmelser

Appen giver brugerne mulighed for at dele deres oplevelser ved at give en vurdering til tjenesten. Gennem vurdering og anmeldelser kan de give udtryk for, om de kunne lide tjenesten eller ej. 

Opdateringer i realtid

Appen sender en besked til kunderne om ordreopdateringer via push-beskeder. Leveringspersonen vil også få opdateringer om leveringen. Du kan holde dine appbrugere mere engagerede ved at sende tilbud og tilbud. 

Den komplette arbejdsgang for Glovo-klonappen:

1. Kunder logger ind på appen ved at bruge deres loginoplysninger

2. Søg og afgiv deres ordrer fra den ønskede restaurant

3. Restauranten modtager ordreanmodningen fra kunderne og har mulighed for at acceptere/afvise anmodningen

4. Når den er accepteret, vil appen automatisk tildele ordreanmodningen til den nærliggende leveringspartner

5. Leveringspartner har også mulighed for at acceptere/afvise anmodningen

6. Efter accept, vil leveringspartneren kunne modtage ordren fra restauranten

7. Leveringspartner modtager kundens placering og når deres placering ved hjælp af Google map navigation

8. Kunden kan spore deres ordre, indtil den bliver leveret til deres lokation

9. The delivery is done by the delivery partner

10. customers can rate both restaurants and delivery partners based on food quality and order experience

11. The delivery partner can also rate the customers based on their delivery experience.

Aspekter at overveje under udvikling af en On-Demand Delivery App som Glovo


Vi har set alle de nødvendige funktioner til at tilføje til Glovo-like-appen. Lad os nu tale om de vigtige aspekter, der skal overvejes under udviklingsprocessen for Glovo klonapp.

Korrekt research

Before you plunge into this industry, you have to conduct proper research about the industry as you will get a clear outline about it. Apart from this, research your target audience and competitors. These are the necessary things to consider when you set foot in the competitive industry. Make a note of the features you need to add to your app and come up with new features that are appealing to your target audiences. Most importantly, you should have a Unique Selling Proposition (USP). 

Vælg en passende forretningsmodel

You have to select an appropriate business model like whether you are going to start a restaurant or act as an aggregator. Decide on whether you are having your own delivery channel or collaborate with delivery partners. These decisions help to plan your budget accordingly for investing in the app development process.

Vælg en passende indtægtsmodel

Apart from choosing a business model, you have to concentrate on choosing the right revenue model for your business. In the case of Glovo, they collect up to 70-75% of the amount from their partners as a commission fee. You can set a particular percentage of the commission fee to charge your partners.

Despite this, you can collect a delivery fee from the customers. As there are various revenue models, you can choose the right model for your business. 

Beslut dig for funktionaliteten og funktionerne i din on-demand leveringsapp

Det er nødvendigt at færdiggøre appens funktionalitet og koncentrere sig om funktionssæt-integration. Der er få funktioner, der er vigtige for on-demand leveringsappen. Du kan også overveje at integrere nye funktioner for at tiltrække flere kunder. Sørg for at tage højde for nogle få af de funktioner, som dine konkurrenter ikke tilbyder.

Forbind med et mobilappudviklingsfirma

It is advised to approach a well-experienced app development company. Prototyping is the initial stage as the company build a prototype once they understand your business idea and the features you need to integrate. It is the initial application screen design.

Upon approving the prototype, they move with a UI/UX design. Ensure your app’s UI/UX design is appealing and simple. The next step is to develop the app as it takes a considerable time. Once the app passes the quality testing, it is ready for launch. 

Hvad koster det at udvikle Glovo Clone-appen?

It is essential to know the cost of developing the Glovo clone before you set foot into the on-demand delivery business. As the cost is a variable element, it depends on various factors. The level of app complexity and feature-set integration are the two primary factors that influence the app development cost.

Other factors include UI/UX design, development team, location, and time frame. Typically, the cost varies depending on the individual business requirements. To get an exact pricing detail for developing the Glovo app clone, reach out to us.

Sidste bemærkning

Før eller siden vil hele verden være vidne til en ændring ved at skifte fra traditionel forretning til virtuel eksistens. Ja, dette kan være muligt med on-demand leveringsapps. Der er ingen grund til at træde ud af hjemmet for at købe det vigtigste til hverdagen. Når du sigter efter at udvikle en on-demand leveringsapp, kan du gå efter en tilpasset færdiglavet Glovo klone script app løsning der gør det nemmere for dig at starte din app med det samme

Indholdsbeskyttelse af DMCA.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDanish